Celebrity News

Jelena Karleuša ima dve bivše svekrve: Sa jednom se i danas viđa, o drugoj ne želi da priča

Bivša svekrva Jelene Karleuše je ova žena

Jelena Karleuša ima dve bivše svekrve: Sa jednom se i danas viđa, o drugoj ne želi da priča

Antonio Ahel/ATAImages

Život Jelene Karleuše uvek je bio zanimljiv javnosti. Stoga je, kada se pročulo da se razvodi od Duška Tošića, jedno od najčešćih pitanja bilo, ne samo u kakvim je odnosima ostala s mužem već i s njegovom porodicom.
 

Bivša svekrva Jelene Karleuše je za javnost nepoznanica.

 

Ata Images

 

Ipak, ako se ima u vidu da je Jelena već jednom bila u braku, doduše samo tri meseca, jasno je da ima dve bivše svekrve

Pročitajte: Fotografija Jelene Karleuše koju je Duško Tošić objavio na Instagramu sve otkrila

Sa Nikoletom Tošić, bakom njenih ćerki Atine i Nike, Jelena i danas neguje tople porodične odnose.

Duškova majka nezaobilazan je gost na porodičnim okupljanjima, pre svega rođendanima devojčica.

Privatna Arhiva

 

O prvoj svekrvi pevačica nikada nije javno izgovorila ni reč. Pričalo se da Slavica i Sreten Karić nisu blagonaklono gledali na venčanje njihovog sina Bojana i Jelene Karleuše, kao i da nisu krili zadovoljstvo kada su se razveli posle samo tri meseca.

Pročitajte: Bojan Karić prvi put u javnosti otkako je Karleuša iznela sve detalje njihovog razvoda, zbog ovoga svi govore o njemu (FOTO)

Slavica Karić, koja je 2017. godine ostala udovica, danas živi mirno i povučeno. Posvećena je deci i unucima, a u slobodno vreme uživa u gajenju bašte i pripremanju domaćih specijaliteta u kojima uživa cela porodica.

Mirko Tabašević

 

Posle razvoda nagađalo se o sumi koju je Jelena dobila od bivšeg muža. Bojan Karić, koji se u međuvremenu oženio Mašom Nikolić, stao je na put glasinama. 

Boško Karanović

 

– Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i ima za sve što je potrebno – rekao je svojevremeno, tvrdeći da nije bilo predbračnog ugovora.

– Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece. To je logično, tako sam vaspitan.

Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo – zaključio je Bojan Karić.

Komentari (0)

Loading