Celebrity News

Miodrag Radonjić po drugi put postao otac! Milica mu je podarila još jednog sina, o imenu se već priča (FOTO)

Miodrag Radonjić dobio drugog sina

Miodrag Radonjić po drugi put postao otac! Milica mu je podarila još jednog sina, o imenu se već priča (FOTO)

instagram/milicamikic

Da je Miodrag Radonjić dobio drugog sina pišu danas svi portali.

Glumac je sa svojom izabranicom Milicom Mikić u decembru javnost obavestio da čeka drugo dete, čime je obradovao fanove i publiku, ali i svog prvog naslednika Savu, koji je na svet stigao pre više od tri godine.

Pročitajte: U domu Miodraga Radonjića sve je podređeno sinu Savi! Zavirite u Baćin porodični kutak, ovde supruga Milica vodi glavnu reč (FOTO)

Prvorođeni mezimac dramskog umetnika i psihološkinje sada je dobio društvo za igru, doduše moraće malo da pričeka da mu brat poraste.

 

 

Ono što je važno je da se dečak, o čijem se imenu spekuliše, oseća divno, kao i njegova majka, iako još nisu izašli iz porodilišta.

Veruje se da će se i to uskoro dogoditi, ali da će prethodno uslediti proslava povodom radosnog događaja, odnosno činjenice da je Miodrag Radonjić dobio drugog sina.

 

 

Prijatelji ponosnog oca sigurno uveliko pripremaju večernju zabavu, a spekuliše se da će njegov saborac Miloš Biković, kao i kuma Nina Janković predvoditi čitavu organizaciju.

Pročitajte: NEPRIJATNO! Supruga Miodraga Radonjića prvi put u javnosti posle porođaja, svi komentarišu, glumac bez teksta (FOTO)

Mališanu svi žele dobrodošlicu i lep i dug život, a ponosnim roditeljima još zdravih naslednika.

Komentari (0)

Loading