Celebrity News

NEPRIJATNO! Supruga Miodraga Radonjića prvi put u javnosti nakon porođaja, svi komentarišu, glumac bez teksta (FOTO)

Supruga Miodraga Radonjića konačno se pojavila u javnosti

NEPRIJATNO! Supruga Miodraga Radonjića prvi put u javnosti nakon porođaja, svi komentarišu, glumac bez teksta (FOTO)

Boško Karanović

Supruga Miodraga Radonjića konačno se, nakon dve godine, pojavila u javnosti. Milica Mikić, koja je glumcu podarila sina Savu, nakon porođaja posvetila se majčinstvu, pa smo je, uz glumca, u javnosti retko viđali. Međutim, došao je dan da crvenim tepihom prošeta sa svojim suprugom i sudeći po reakcijama publike i medija, povratak je bio spektakularan.

Boško Karanović

 

Zgodna supruga Miodraga Radonjića ukrala je glumcu slavu. Naime, ona ga je pratila na premijeri filma "Indigo kristal" u kome Miodrag tumači jednu od glavnih uloga, pa ipak ispostavilo se da je zvezda večeri upravo Milica.

Pročitajte: Hiljade evra je potrošio na njegovo uređenje! Zavirite u dom Miodraga Radonjića, kuhinja će vas posebno oduševiti (FOTO)

Boško Karanović

 

Milica Mikić prošetala je crvenim tepihom savršeno stilizovana u predimenzioniranom sivom odelu, a svoj elegantni look dopunila je zalizanom niskom punđom i svedenom šminkom. Mnogi su komentarisali da je fatalna lepotica, dok je glumac, kome "ukradena slava" nije zasmetala, kao pravi džentlmen uživao u komplimentima na račun svoje supruge.

Boško Karanović

 

Mnogi su se čak našalili kako je nenamerno suprugu ukrala slavu, zbog čega bi među njima moglo doći do neprijatnosti. Ipak, među supružnicima koji su ludo zaljubljeni nema mesta sujeti, već jedno drugo neprestano podržavaju.

Komentari (0)

Loading