Celebrity News

Ceca prekinula ćutanje! Dosta joj je da je fanovi Dragane Mirković blate: Evo šta je rekla o sukobu

Ceca o Dragani Mirković prvi put se izjasnila

Ceca prekinula ćutanje! Dosta joj je da je fanovi Dragane Mirković blate: Evo šta je rekla o sukobu

Ata Images/Antonio Ahel

Ceca o Dragani Mirković više od dve decenije nije govorila. Odlučila se za ćutanje jer je smatrala da produbljivanje sukoba nikome ne ide u korist.

Pre nekoliko godina dve velike zvezde srele su se na snimanju novogodišnjeg programa Javnog servisa i propisno pozdravile, a zvučni zapis susreta završio je u svim medijima.

Pročitajte: Ovu namirnicu smatraju nezdravom, a Željko Joksimović pomoću nje skinuo holesterol

Svi su poverovali da su posle rečenica "Je l' se mi poznajemo?", "Pa ne znam, ti odluči je l' se poznajemo ili se ne poznajemo" Ceca i Dragana zakopale ratne sekire. Međutim, to se nije dogodilo.

Otkako je počela turneju vlasnica hita "Kroz šljivike i livade" sve češće od novinara dobija pitanja o tome zašto je iznenada na vrhuncu karijere napustila sve i otišla iz Srbije. Dragana vrlo ljubazno odgovara da je to učinila zbog ljubavi.

Antonio Ahel / ATA Images

 

U nekom momentu ona se zaboravi pa spomene da je morala da ode, a svi spekulišu da je to učinila zbog Cece i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića.

Šta se tačno dogodilo i kako je Ceca uticala na Draganin razvojni put niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, kao što se ne zna ni da li je išta od prepričanog i navedenog po "žutoj štampi" o sukobu koleginica istina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Izvesno je da one godinama nemaju komunikaciju, čak bi se reklo da ćutanje traje više od dve decenije, iako postoji zapis u kome  je Ceca o svojim koleginicama, pa i Dragani vrlo lepo govorila.

Na pitanje Ognjena Amidžića koga smatra za konkurenciju svojevremeno je kazala

- Kada sam se ja pojavila, kada sam počela da stičem fanove, ljude koji prate moj rad, tada su najveće zvezde, a bila je to stara Jugoslavija naravno, bile Lepa Brena, neprikosnovena, Dragana Mirković, Vesna Zmijanac. Ne želim da nekog zaboravim, ispravite me. Sada trenutno nabrajam žene.

Ceca pa nastavila:

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Uvek smo imale odnos pun poštovanja i nekako mi nikada nije smetao tuđi uspeh jer sam postavila neke ciljeve ispred sebe. Normalno je da se čovek bori, ali ne na način. znaš kako ono kažu, pamti sve ljude dok se penješ ka gore jer ćeš sve te ljude sresti kada budeš silazio.

Zaista se držim toga da budem korektna prema ljudima, nisam neko ko mrzi, ne emitujem mržnju, niti mi smeta nečiji uspeh. Naprotiv, ja se radujem tuđoj sreći i uspehu, tu sam i da podržim. Tako da kada me pitaš o tom nekom rivalitetu, nikada tako nešto nije postojalo.

Pročitajte: Ceci ugroženo zdravlje, završila na infuziji - Veljko zabrinut moli majku da uspori

- Nikada nisu bile prljave igre, nikada se kolege nisu vređale na ružan način i mislim da to ne bi trebalo da postoji. Svaka ptica svojim glasom peva, dela govore o čoveku koliko vredi, ma nema šanse drugačije nego kada se napravi koncert u kolikom broju dođe publika, toliko vrediš - zaključila je balkanska diva koju mnogi nazivaju srpskom majkom. Veruje se da je ovim rečima ona pojasnila sve što mnoge mesecima intrigira.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ceca je o Dragani Mirković u tom momentu imala samo reči hvale, a da li se posle gostovanja nešto na tom polju promenilo očigledno jeste, a šta, verovatno niko nikada neće saznati.

Komentari (0)

Loading