Celebrity News

Jami progovorila o NASILJU koje je godinama trpela! Mogla sam da padnem i da se polomim (FOTO)

Jami je preživela psihičko i fizičko nasilje

Jami progovorila o NASILJU koje je godinama trpela! Mogla sam da padnem i da se polomim (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Jasna Milenković Jami  nikada nije prijavila nasilje, nikada o njemu nije govorila, čak ni sa bližnjima, ali za potrebe jedne emisije osetila se dužnom da ispriča svoje iskustvo kako bi pomogla drugim mladim damama i skrenula im pažnju da rade na samopouzdanju.

Godinama je Jami trpela nasilje, godinama je i ćutala, dovoljno vremena je prošlo da se nemili događaji zaborave, ali ona to nije učinila.

Pročitajte: Nakon 7 dana zajedničkog života izbacila ga iz stana! Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

Taj strah, nepravda i emotivna tortura nikada neće otići u zaborav. Uprkos tome što je ostvarena žena i majka boli je jednakim intenzitetom.

 

 

Boli iz nerazumevanja šta to u ljudima budi nasilničko ponašanje.

Nije Jami jedina među zvezdama trpela nasilje, tu su mnoge njene koleginice, međutim, biraju da ćute.

 

 

Ona je progovorila i to vrlo jasno.

Osvrnula se na period osnovne škole: 

- Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su valjda bile ljubomorne na moje uspehe.

 

 

- Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić… Teško sam to podnosila, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala - ispričala je Jami jednom prilikom za “Gloriju” i nagovestila da je danas upravo zbog takve prošlosti ništa ne može poremetiti.

Naučila je da voli sebe i ceni mišljenje ljudi koje ne poznaje, ne voli bezobrazne i navalentne, a ljubomorne ignoriše.

Pročitajte: Tog čoveka javnost veoma dobro poznaje! Jami priznala da jednog muškarca voli celog života

- Danas sam zadovoljna sobom i baš be briga ako se nekome ne dopada kako izgledam. Sebi sam lepa i to je najvažnije. Imam veliko samopozdanje, a to šta mi neko piše preko društvenih mreža, to me ne zanima.

 

 

- Neki misle da sam preterala sa plastičnim operacijama, ali ja sam samo negovana žena. Kad bi svako gledao svoja posla i u svoje dvorište, mislim da bismo zajedno živelimnogo srećnije - rekla je Jami, koja ovako vaspitava svoju naslednicu koja često sa njom gostuje po emisijama, ali se još nije izjasnila čime bi volela da se bavi.

Komentari (0)

Loading