Celebrity News

Milena Vasić završila u HITNOJ! Porodica i prijatelji zabrinuti (FOTO)

Zdravstveno stanje Milene Vasić zabrinulo porodicu

Milena Vasić završila u HITNOJ! Porodica i prijatelji zabrinuti (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Da zdravstveno stanje Milene Vasić nije u najboljem redu, primetile su kolege glumice tokom igranja predstave „Mamma Mia” u Pozorištu na Terazijama.

Glumica udata za direktora Beogradskog dramskog pozorišta Juga Radivojevića, uprkos tome što se osećala loše, insistirala je da odigra svoj deo koji je vrlo zahtevan i igrački i pevački, nažalost, dogodilo se ono čemu se najmanje nadala.

Pročitajte: Ovu namirnicu smatraju nezdravom, a Željko Joksimović pomoću nje skinuo holesterol

Poznato je koliko je mjuzikl zahtevan te niko dramskoj umetnici nije zamerio kada je shvatila da dalje ne može, požalila se kolegama te je umesto nje uskočila Jelena Jovičić.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Publika je predstavu odgledala do kraja, a Milena je prevezena kolima Hitne pomoći gde joj je ukazana prva pomoć.

Zdravstveno stanje Milene Vasić bilo je upitno zbog povrede na nozi, koju je ona ignorisala već neko vreme nadajući se da je neće kočiti u igranju.

instagram/pozoristenaterazijama

 

O svemu što se događalo javnost su obavestili nadležni Pozorišta na Terazijama:

- Sinoć na predstavi „Mamma Mia!” glavna glumica Milena Vasić (Dona) imala je problem sa nogom, ali to je nije sprečilo da završi prvu polovinu predstave.

Pročitajte: KRAJ! Milena Vasić se SLOMILA i sve priznala! Tužna sam... (FOTO)

- Dala je sve od sebe i sve je izgledalo potpuno normalno. Na pauzi došla je hitna pomoć i odvezli su Milenu u bolnicu. Umesto nje, kako bi se predstava nastavila, uskočila je Jelena Jovičić. Sve je izgledalo fenomenalno i ceo ansambl je dobio ogroman aplauz na kraju - osvanulo je na Instagramu popularnog teatra, a ceo dopis Milena je repostovala na svom profilu, što govori da se oseća dobro te da se u svom domu okružena najmilijima odmara.

Svi se nadaju da će se brzo oporaviti te da će nastaviti uz ovacije da se poklana publici.

Instagram/milenavasic

 

 

 

Komentari (0)

Loading