Celebrity News

KRAJ! Milena Vasić se SLOMILA i sve priznala: Tužna sam... (FOTO)

Brak Milene Vasić i Juga Radivojevića tema je o kojoj se priča

KRAJ! Milena Vasić se SLOMILA i sve priznala: Tužna sam... (FOTO)

Brak Milene Vasić i Juga Radivojevića otkako je sklopljen pod budnim je okom javnosti. Njihova ljubavna priča koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim počela je pre više od 20 godina, ali ih je život nakon toga razdvojio, na neko vreme. Krenuo je svako svojim putem, Milena se udala, a Jug oženio.

Sa nekadašnjim bračnim partnerima dobili su decu - Jug sina Vuka, a Milena ćerku Lanu i sina Nikolu, međutim sudbina ih je ponovo spojila i kada su se oboje razveli, obnovili su svoju ljubav.

Instagram

 

Brak Milene Vasić i Juga Radivojevića sklopljen 2014. godine dodatno je učvrstio dolazak zajedničkog sina Lava.

Pročitajte: Da li joj bolje stoji od muža - Milena Vasić ZAVRŠILA U KREVETU sa drugim muškarcem, internet se zapalio (FOTO)

- Naš moto je "All we need is love". Smatramo da sve može da se prevaziđe ako postoji ljubav. Činjenica je da su ljudi postali manje tolerantni i strpljivi, da su vrlo samoživi. Na to je uticao i kvalitet života. Standard je danas veoma loš i ne mogu da tvrdim da donekle nije tačna replika iz jednog filma, koja glasi "nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi". Ali, suštinski, zajednicu muškarca i žene samo ljubav može da održi. Inače, imamo još jedan kućni hit - "Baby love". Tako je naš sin i dobio ime, jer se "love", čita kao lav" - ispričala je jednom prilikom glumica.

Ata Images

 

Kao i u svakom emotivnom odnosu i kod glumice i njenog voljenog postojali su usponi i padovi, pa je i brak Milene Vasić i Juga Radivojevića neretko tema o kojoj se priča, piše i nagađa, a sada je jednom objavom dramska umetnica mnoge zaintrigirala, te navela da se zapitaju da li je kod njih nastupila kriza:

Pročitajte: Jug više neće da krije PROBLEME U BRAKU - Njegova odluka šokirala Milenu i sina

- Ima divan klip sa Desankom Maksimović kada ona kaže: "Mene svi pitaju, eto ti si tako vesela i smeješ se?" A ona kaže: "Ja sam samo lepo vaspitana, inače ja sam tužna"-  ispričala je glumica u jednom intervjuu objašnjavajući kako gleda na ovu emociju:

Instagram

 

- To se zove u hrišćanstvu radosna tuga - kada si svestan i problema i nedaća i greha, ali se raduješ što će to da prođe - rekla je MIlena koja po svemu sudeći svaku tugu prevazilazi veoma lako, jer najveću podršku i neizmernu ljubav dobija upravo od svog supruga.

Komentari (0)

Loading