Celebrity News

Ognjen Amidžić po drugi put postao otac! Umesto devojčice dobio sina i dao mu ime koje označava snagu (FOTO)

Porodila se supruga Ognjena Amidžića svi čestitaju

Ognjen Amidžić po drugi put postao otac! Umesto devojčice dobio sina i dao mu ime koje označava snagu (FOTO)

Ata Images

Porodila se supruga  Ognjena Amidžića, bruji javnost.

Jedna od najlepših voditeljki sa ovih prostora ušla je u deveti mesec te su svakog časa svi u porodici očekivali dolazak prinove.

Instagram/callmenaumi

 

U narodu se verovalo da će Mina svoje prvo a Ognjenovo drugo dete doneti carskim rezom te da će porođaj biti unapred organizovan, što možda i jeste bio slučaj, ali beba je požurila da ugleda svet.

Pročitajte: Stefan Živojinović ne želi da bude čak ni u istoj opštini sa Brenom i Bobom- Evo gde sad živi i zašto se preselio (FOTO)

U toku noći osetila je bolove te ju je izabranik odvezao u bolnicu, gde je rodila zdravog i prelepog dečaka.

Doskoro se verovalo, zapravo tek venčani par za medije je tvrdio, da čeka devojčicu, a čak je i jedna objava na Inastagramu fanove uverila u to:

Instagram/Ognjen Amidzic selfi

 

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. 

- Počinjaće sa: nema princa, a ako ga jednom ipak nađe, biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. 

- Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

- Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je nedavno u Mininoj objavi.

Iako su i Ognjen i ona očigledno priželjkivali princezu, neosporno je da će mezimca, koji je kruna njihovog odnosa, voleti najviše na svetu i pokloniti mu srce.

Nadenuli su mu ime Perun.

Pročitajte: Tašta stigla pred ćerkin porođaj da zavede red u kući, šta o tome misli Ognjen Amidžić

Porodila se supruga Ognjena Amidžića i dobro se oseća, a svi se pitaju kakvo oduševljenje vlada trenutno u Ognjenovoj glavi i da li će slaviti s prijateljima ili će poput sreće zbog svadbenog veselja radost podeliti samo s porodicom.


 

Komentari (0)

Loading