Celebrity News

Pre 12 godina Igor Milanović ostao udovac: Veru u život vratila mu je prijateljica pokojne supruge

Drugi brak Igora Milanovića

Pre 12 godina Igor Milanović ostao udovac: Veru u život vratila mu je prijateljica pokojne supruge

Antonio Ahel/ATAImages

Da ljubav može da slomi srce, ali i da ga zaceli, svedok je i Igor Milanović. Čuveni vaterpolista doživeo je najveću bol kada je izgubio suprugu. Nekoliko godina kasnije nova ljubav vratila mu je veru u život.

Kao u filmu, sudbina je umešala prste i u život proslavljenog sportiste poslala Ivanu, prijateljicu njegove pokojne žene Nataše.

Jelena Jovanov

 

Igor i Nataša venčali su se 2003 godine. Uživali su u skladnom porodičnom životu, uz ćerke Irinu i Isidoru, sve dok 2010. godine Nataši nije dijagnostikovan rak dojke.

Preminula je 2012. godine, a Igor je nekoliko meseci kasnije smogao snage da kaže:

Pročitajte: Igor Milanović otvorio dušu o smrti supruge - Dve godine smo ćerke i ja spavali zajedno u krevetu

– Da li sebe možete da zamislite u situaciji kada vam umre stub svega? Tu je rupa, tu je rana. Nije zacelilo. Jedva dolazim sebi. Još ne znam gde sam. Jedva zaspim ili ne zaspim uopšte. Nije lako. Probudim se ujutru, ali još se osećam kao zombi. Kao da ovo nije moj život.

Jedan od naših najboljih vaterpolista svih vremena maksimalno se posvetio ćerkama. Sve ostalo stavio je u drugi plan. A onda je na njegova vrata zakucala nova ljubav.

Zgodna Cetinjanka Ivana Đakonović, profesorka italijanskog jezika, koja drži i časove tenisa, bila je Natašina prijateljica. Sa njom je danas u braku.

Dolazila je često i pomagala nam – prisetio se Igor Milanović u intervjuu za Gloriju. - Život je divan i njegov poklon može da bude veliki, a meni je Bog dao najlepši, moju Ivanu. Ona je postala moja partnerka iz jednog specifičnog ugla, budući da je bila prijateljica moje pokojne supruge. Taj put je čudan, ali dobio sam privilegiju da živim sa osobom koja ceo dan provodi u brizi o bližnjima.

Ekskluzivno Igor Milanović - Ivanina ljubav me je spasla

Kada je ostao udovac, Igor Milanović nije ni sanjao da će jednog dana ponovo biti srećan i nasmejan. A kada se to već desilo, nije obraćao pažnju na to šta će okolina reći zbog veze s prijateljicom pokojne supruge.

– Te stvari me nikada nisu zanimale. Bilo je normalno da dođe do nekog zbližavanja, jer je godinama dolazila i pomagala nam. Tačno znam trenutak kada sam počeo da je gledam kao ženu, a ne kao prijatelja.

Deca je obožavaju, imaju predivan odnos. Sad sam ja višak, posebno zato što sam bio u inostranstvu. Trudim se da im ne kvarim tu žensku harmoniju i atmosferu – kazao je Igor Milanović, govoreći o svoje tri dame.

Komentari (0)

Loading