Celebrity News

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića prvi put u javnosti bez roditelja: Sve oči uprte u njih, a o vaspitanju se naširoko priča (FOTO)

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića prvi put u javnosti bez roditelja

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića prvi put u javnosti bez roditelja: Sve oči uprte u njih, a o vaspitanju se naširoko priča (FOTO)

Marija Mladjen/ATAImages

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića napunile su 14 godina, izrasle su u prave lepotice i veliki ponos svojih roditelja.

A kako su Vera i Mila zakoračile u tinejdžerske vode, došao je trenutak da se u javnosti pojave bez nadzora roditelja.

Pročitajte: Ćerke Vojina i Slobode proslavile 14. rođendan! Jedine fotografije su pred vama

Naime, ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića sa uživanjem su gledale pedeseto izvođenje predstave "Edip", koja se igra u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, matičnom pozorištu njihovih roditelja.

Te večeri Mila i Vera došle su da podrže njihovu kumu Natašu Ninković, koja je sa oduševljenjem objavila zajedničku fotografiju na svom Instagramu.

Instagram

 

Da li su te večeri Sloboda i Vojin u pozorištu pratili svoje naslednice, javnosti nije poznato, ali su njihove ćerke prisutne oduševile pristojnošću, skromnošću i lepim vaspitanjem.

Iako je jasno da se devojčicama neverovatno dopada pozorište, o tome da li će se baviti glumom kada odrastu Vojin je nedavno govorio za medije.

Pročitajte: Nije joj lako! Sloboda Mićalović otkrila kakve joj muke zadaju ćerke, ni Vojinova strogoća ne pomaže (FOTO)

- Ćerke smo do sada držali daleko i od pozorišta i od snimanja. Samo su nekoliko puta bile na nekom snimanju, kad smo bili na terenu i kad ih se uželimo, pa ih neko od nas dvoje, ko ne snima u tom trenutku, dovede da se vidimo.

- Smatram da dete koje je talentovano tek sa 18 godina treba da odluči da li hoće da se bavi glumom ili ne. Ne ranije, jer treba da imaju normalno detinjstvo i normalnu mladost da bi posle sa scene zračili - istakao je glumac.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading