Celebrity News

Bosiljčić se rastao od Jelene, pa uplovio u tajnu romansu: Lidija je dobro poznata javnosti

Bivša devojka Ivana Bosiljčića je ona

Bosiljčić se rastao od Jelene, pa uplovio u tajnu romansu: Lidija je dobro poznata javnosti

Boško Karanović

Ivan Bosiljčič i Jelena Tomašević sinonim su za skladan brak i srećnu porodicu. Na večnu ljubav su se jedno drugom zakleli 2011. godine, pa mnogi ne pamte ko je bivša devojka Ivana Bosiljčića.

Pročitajte: Ne mogu da budem jadnica koja želi da joj se Bosiljčić vrati! Jelena priznala zašto se rastala od Ivana

I oni su, kao i svi drugi parovi, imali problema i trzavica u vezi. Naime, Ivan i Jelena su se upoznali kada su im karijere bile na vrhuncu, pa je interesovanje javnosti za njihovu vezu bilo ogromno. Da su se zbog toga rastali, ispričala je Jelena.

- Ivan i ja smo se rastali, ali se emocije nisu ugasile - iskreno je pričala Jelena u medijima. - Zato sam i osetila da ne mogu da pevam takvu pesmu („Da mi je da se vrati moj dragi”, prim. aut), da ne mogu da budem neka „jadnica” koja želi da joj se Bosiljčić vrati - rekla je Jelena, koja je pesmu snimila tek kada se sa Ivanom pomirila. 

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Kako je Ivan u to vreme bio izuzetno popularan, devojke su ga obožavale , a mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je igrao glavnog junaka, spojio ga je s balerinom Lidijom Novaković.

Ta romansa nije potrajala, bili su zajedno tek nekoliko meseci, a Jelena i Ivan danas uživaju u bračnoj sreći koju je upotpunila ćerka Nina.

 

Komentari (1)

Loading
Виктор

17:20 19.03.2024

Jelena je divna osoba i uspešna žena. Ovaj je Užičanin a oni su poznati kao prevaranti i interežđžije. Ere. Sve je jasno. On je rođak Vuka Draškovića po babine linije