Celebrity News

Volan-rukavi su ponovo u modi! Tamara Vučić je pionir povratka ovog kroja i odlično ga nosi (FOTO)

Haljina Tamare Vučić ponovo je u fokusu modnih stručnjaka i čitave javnosti jer prva dama u njoj sija

Volan-rukavi su ponovo u modi! Tamara Vučić je pionir povratka ovog kroja i odlično ga nosi (FOTO)

Jovan Mirić/ATA Images

Plava haljina Tamare Vučić tema je svih domaćih medija.

Prva dama Srbije, koju smo navikli da gledamo prvenstveno u crnim varijantama, retko svetlim ili drečavim, za jedan gradski prijem odenula je svetloplavu haljinu, koja možda i ne bi izazvala toliku pažnju da nema prekrasno skrojene rukave.

Pročitajte: Ne mogu da budem jadnica koja želi da joj se Bosiljčić vrati - Jelena priznala zašto se rastala od Ivana

Njen stajling istoga trena okarakterisan je kao "must have" ovog proleća, a brojni stručnjaci ni jednu jedinu zamerku nisu imali da upute zgodnoj brineti, koja iz meseca u mesec izgleda sve bolje.

Ata Images/ antonio ahel

 

Svi se pitaju da li je haljina Tamare Vučić deo njenog ličnog garderobera, u kome se zasigurno kriju prekrasni modeli domaćih i stranih dizajnera, ili je, pak, samo reč o dizajnerskom komadu u svrhu promocije.

Kako god bilo, ispostavilo se da je supruga Aleksandra Vučića najbolji model za pomenutu kreaciju jer su sve dame krenule da je komentarišu.

Zapravo, reč je o tome što "A" ili volan-rukavi naglašavaju ruke, a samim tim sklanjaju pažnju sa struka, generalno ostatka tela, čineći ga pri tom, makar vizuelno, skladnim i besprekornim.

Mustafa Oztar/Profimedia

 

Plava haljina Tamare Vučić otvorila je prvu damu u licu i mnoge obožavateljke naglasile su da bi samo tako od sada trebalo da se oblači, u svetle i razdragane boje, te da se mane crne koliko god da je ona najbolje rešenje za sve prilike.

Ovaj predivni stajling Tamara je upotpunila bež plišanim cipelama sa visokom potpeticom, koje su naglasile bež satenske trake koje su blago prikačene na rub haljine.

 

 

Svakog dana prva dama sve više iznenađuje izborom garderobe, uporedo ona to čini i svojim profesionalnim delovanjem, te ne čudi što ima velike simpatije kod ženske populacije kojima je donekle i uzor.

Pročitajte: Tamara Vučić ima savršene čizme za proleće - Odlično idu uz sve, a boja je poseban hit (FOTO)

Istovremeno ona ne skriva u kolikoj meri uživa u ulozi majke jednog Vukana, koji neopisivo liči na nju, a po osobinama navodno najviše odgovara starijem bratu Danilu.

 

Oboje, i Danilo i sestra Milica, ga obožavaju, te se verovalo da će postati razmažen, što se nije dogodilo. Naprotiv, Tamara čini sve da izraste u divnog, kulturnog, vaspitanog i obrazovanog svestranog momka.

Haljinu Tamare Vučić o kojoj se toliko priča možete pogledati OVDE.

 

Komentari (0)

Loading