Celebrity News

Sin Ksenije Bujišić danas je veseli dvogodišnjak, a Danilov dolazak na svet bio je traumatičan

Sin Ksenije Bujišić napunio 2 godine

Sin Ksenije Bujišić danas je veseli dvogodišnjak, a Danilov dolazak na svet bio je traumatičan

Dalibor Danilović

Sin Ksenije Bujišić proslavio je rođendan, a njegova majka je u emotivnoj objavi na Instagramu poručila: “Moje čudo od deteta danas puni dve godine”. Imajući u vidu da je njegov dolazak na svet pratio niz komplikacija, Danilo je zaista čudo.

Boško Karanović

 

O njegovom rođenju javnost je saznala tek posle mesec dana.

Pročitajte: Ušuškano porodično carstvo - Zavirite u dom Ksenije Bujišić u kome odrastaju Lora i Danilo, gde živi sa misterioznim mužem Miljanom (FOTO)

- Nije mi bila namera da bilo šta krijem, ali mnogo toga se desilo neplanirano i brzo. Trudnoća je bila rizična, a i porođaj se dogodio ranije nego što je trebalo. Slobodno mogu da kažem da su skoro celu trudnoću pratili strah i strepnja - pričala je Ksenija.

- U početku je zaista bilo neizvesno i traumatično, a on je odmah pokazao da je pravi borac i heroj - istakla je Danilova majka, koja ima i tri godine stariju ćerku Loru.

Ata Images

 

Prve dane posle porođaja lepa voditeljka provela je u brizi za sinovljevo zdravlje, a taman kada je sve krenulo na dobro, završila je na operacionom stolu.

-  Nije retkost da posle teške trudnoće, kakvu sam ja imala, deo posteljice ostane zalepljen u telu. Nažalost, ni mene to nije zaobišlo. Dijagnoza je bila - "acreta previa centralis".

Pročitajte: Prva fotografija nakon porođaja - Ksenija Bujišić više ne liči na sebe!

O danima agonije, koji su, srećom, iza nje, Ksenija Bujišić kaže:

- Imala sam samo jedan cilj, da se vratim kući, deci i porodici. Te misli su me održale u životu i dale mi vetar u leđa kad je bilo najteže.

Komentari (0)

Loading