Lifestyle

Ušuškano porodično carstvo: Zavirite u dom Ksenije Bujišić u kome odrastaju Lora i Danilo i gde živi sa misterioznim mužem MIljanom (FOTO)

Dom Ksenije Bujišić - oaza za Loru i Danila

Ušuškano porodično carstvo: Zavirite u dom Ksenije Bujišić u kome odrastaju Lora i Danilo i gde živi sa misterioznim mužem MIljanom (FOTO)

Voditeljka Ksenija Bujišić svoj porodični život brižljivo čuva od radoznalih pogleda. Od kada je u njen život ušao suprug Miljan, a zatim ga u potpuili Lora i Danilo, na društvenim mrežama ona pokazuje samo nagoveštaje sreće. Dom Ksenije Bujišić zapravo je prava oaza ljubavi i mesto nna kome nastaje magija, koju voditeljka čuva samo za članove svoje porodice.

Pa ipak, s vremena ne vreme ona podeli po neku crticu iz porodičnog života, kada javnost, koja je pred malim ekranima ispratila čitavo karijerno odrastanje i sazrevanje Ksenije Buišić, može da zaviri u njen dom.

Pročitajte: Iz porodilišta ga je ispratila na Institut za neonatologiju - Sin Ksenije Bujišić proslavio 1. rođendan FOTO

 

 

Dom Ksenije Bujišić uređen je po poslednjoj modi. Sve je ušuškano i odabrano sa posebnom pažnjom. Stan kao sa naslovnica magazina za uređenje i enterijer, savršen je okvir za toplu porodičnu priču koja se u njemu odigrava.

Preovladava bela boja, a Ksenija se potrudila da svaki detalj u porodičnom domu odiše posebnom toplinom.

Pročitajte: Hrabar potez Ksenije Bujišić, vredan aplauza! Fotografija govori više od reči

 

 

Komentari (0)

Loading