Celebrity News

Nije im bilo dovoljno što imaju svoj stan! Sin i snaja Suzane Jovanović spakovali kofere i napustili Srbiju (FOTO)

Sin i snaja Suzane Jovanović otišli iz zemlje

Nije im bilo dovoljno što imaju svoj stan! Sin i snaja Suzane Jovanović spakovali kofere i napustili Srbiju (FOTO)

instagram/tijana_m_mua

Svega par meseci od početka zabavljanja sin i snaja Suzane Jovanović otpočeli su zajednički život.

Pevačicin naslednik, nakon svršenih studija zaposlio se u Grandu, što mu je omogućilo pozamašnu zaradu, ali nedovoljno veliku da sebi i svojoj izabranici obezbedi nekretninu.

Pročitajte: Beogradski frizer ocenjuje izgled poznatih dama! Tvrdi da Ceca i Karleuša ne mogu da se porede, a iznenadiće vas ko je dobio NAJNIŽU ocenu

Saša i Suzana tu su se umešali te su sinu i njegovoj emotivnoj izabranici obezbedili  krov nad glavom, čime su oni bili i te kako zadovoljni.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sve ovo moglo se pročitati po žutoj štampi mesecima nakon venčanja mladog bračnog para, koji je želeo da zavete razmeni daleko od očiju javnosti.

Ipak, na Suzanin nagovor Danijel i Tijana dozvolili su medijima da se objavi par fotografija napravljenih na dan svadbenog veselja, uglavnom ispred restorana.

 

 

Spekulisalo se da su bivši vlasnik Granda i pevačica ispoštovali sve želje mladenaca te da su finansijski u velikoj meri doprineli, što nije za čuđenje jer je njihovom voljom pozvano daleko više gostiju nego što su sin i snaja Suzane Jovanović želeli.

Nakon venčanja Danijel i Tijana povukli su se u ilegalu, gde se osećaju najudobnije. Ne pojavljuju se u medijima, ne daju izjave, ali na njihovu žalost, društvene mreže omogućile su medijima da makar malo zađu u njihov život.

 

 

Na Instagramu Suzanina i Sašina snaja objavljuje slike svojih šminkerskih radova, što joj je prioritet jer teži napretku u šminkerskom svetu, istovremeno objavljuje detalje medenog meseca, letovanja, zimovanja, a zahvaljujući tim momentima preslatke Tijane nedavno se doznalo da su ona i Danijel spakovali kofere i otputovali iz Srbije.

Pročitajte: Špagete po receptu Suzane Jovanović ćete odmah poželeti da napravite za porodicu! Saši Popoviću su omiljene (VIDEO)

Na svu sreću, reč je samo o kratkoročnom putovanju, verovatno u Budimpeštu.

 

 

Predivne stare građevine, arhitektura, kultura, gastronomija privlače pažnju mladog para koji uskoro planira porodicu, što će Suzanu i Sašu najviše obradovati.

 

Komentari (0)

Loading