Celebrity News

Medeni mesec za skromne milionere: Zavirite na svadbeno putovanje sina i snaje Suzane Jovanović, bićete iznenađeni (FOTO)

Sin Suzane Jovanović otišao na medeni mesec sa suprugom Tijanom

Medeni mesec za skromne milionere: Zavirite na svadbeno putovanje sina i snaje Suzane Jovanović, bićete iznenađeni (FOTO)

Uprkos prognozama majke po kojima će zbog posla ovog leta preskočiti medeni mesec, sin Suzane Jovanović i snaja Tijana uspeli su ipak da izdvoje par dana i otputuju.

Pročitajte: Pa zar time da se bavi ćerka milionera? Naslednica Suzane i Saše Popovića konačno odabrala profesiju i šokirala roditelje

Instagram

 

Tijana i Danijel rade u "Grandu" a uprkos nagomilanim obavezama koje su ih čekale, što zbog prirema oko venčanja, što jer je sezona dve najgledanije emisije " Zvezde Granda" i "Nikad nije kasno" tek nedavno okončana, našli su način da uz zvuk talasa i miris morske hrane obeleže prvi mesec nakon venčanja, takozvani medeni.

Pročitajte:Sad nam je SVE jasnije: Ekskluzivni snimci snaje Saše Popovića i Suzane Jovanović POKAZUJU O KAKVOJ ŽENI SE RADI

 

 

Svi oni koji znaju sa koliko imetka i bogatstava Suzana i Saša raspolažu pomislili bi da će se Danijel i Tijana zaputiti na neku od egzotičnih destinacija poput Bora Bore, Sejšela ili Maldiva, ali oni su skromno kao i uvek odabrali Jadransko primorje, po svemu sudeći Hrvatsku gde Danijelov očuh ima kuću i jahtu.

Pročitajte: Sule, spremi se, vodim te na jedno mesto... Nećete verovati kako je Saša Popović zaprosio Suzanu Jovanović (foto)

Instagram

 

Sin Suzane Jovanović neizmerno uživa u slobodnom vremenu sa svojom izabranicom i očigledno mu nije važno da li odseda u ekskluzivnim hotelima i na raskošnim destinacijama, već mu je bitno samo da je u dobrom društvu.

Komentari (1)

Loading
Nadica

09:40 21.07.2022

Uh,pa sve mu je loše i tamo, i ocuh obezbedjo sve da ne potroši ni Evra! I tata bi sine!! Lako je tako biti skroman .