Celebrity News

Došlo je do konflikta pa usledio kraj braka: Seka Aleksić se razvela, a ovo je razlog

Razvod Seke Aleksić u tajnosti

Došlo je do konflikta pa usledio kraj braka: Seka Aleksić se razvela, a ovo je razlog

Antonio Ahel/ATAImages

Razvod Seke Aleksić velika je tajna.

Pevačica godinama važi za jednu od najpopularnijih na našim prostorima, a pored uspešne muzičke karijere ona je i ostvarena porodična žena i majka.

Pročitajte: Seka i Veljko prvi put u OZBILJNOJ KRIZI - Odlučili se na drastičan potez, SVI ZABRINUTI

Gotovo deceniju i po sa suprugom Veljkom Piljikićem živi pravu bajku, a veliku ljubav krunisali su naslednicima Jakovom i Jovanom, sa kojima žive u raskošnoj vili u Staroj Pazovi.

Međutim, ono što je u javnosti manje poznato je da je ona imala brak i pre Veljka, a prvi muž Seke Aleksić zadavao joj je ozbiljne "glavobolje".

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Kada je imala samo devetnaest godina, Aleksićeva se udala za Dušana Vasilića iz Bijeljine, od koga se samo godinu dana kasnije i razvela, a upravo ta mladalačka, brzopleta odluka, koju je donela dok je živela u Švajcarskoj, kasnije ju je skupo koštala.

 

Naime, Vasilić je svojevremeno posle razvoda optuživao Seku da mu duguje 40.000 evra, koje je uložio u njenu karijeru i CD.

Pisalo se i da je pevačici pretio i zahtevao da mu vrati novac uložen u njen prvi album, a tim povodom za domaće medije svojevremeno je izjavio.

- Želeo sam od nje da stvorim poznati estradni lik, a ne kafansku pevaljku…

Tako su se i desili prvi konflikti, koji su na kraju doveli do prekida naše veze baš u trenutku kad je materijal za CD bio gotov.

Ata Images

 

 

- Nas dvoje smo seli i podvukli crtu, i izračunali da je celokupan posao koji sam ja finansirao koštao oko 40.000 evra. 

Dogovorili smo se da ona nastavi bez mene, ali da mi isplati 23.000 evra - rekao je ranije prvi muž Seke Aleksić, dok ona ove navode nije želela ni da potvrdi ni da demantuje, već je ostala dosledna odluci da ne govori o ljudima koji su odavno izašli iz njenog života.

 

Komentari (1)

Loading
M.P. i 12 g.

12:14 18.03.2024

Главни разлог неслагања у односима и развода брака : Жени треба мушкарац , а мужу жена !