Celebrity News

Posle 12 godina Seka i Veljko prvi put u OZBILJNOJ KRIZI: Odlučili se na drastičan potez, SVI ZABRINUTI

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u krizi preduzeli drastične mere

Posle 12 godina Seka i Veljko prvi put u OZBILJNOJ KRIZI: Odlučili se na drastičan potez, SVI ZABRINUTI

Boško Karanović

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u krizi preduzeli drastične mere piše "Scandal!". Naime, tokom pandemije korona virusa, ozbiljne posledice osetile su se na polju privatnog biznisa, pa su njih dvoje odlučili da prodaju restoran u Staroj Pazovi i teretanu koju su svojevremeno otvorili na Novom Beogradu.

Pandemija je drastičo uticala na profit pa su Seka Aleksić i Veljko Piljikić u krizi odlučili da rasprodaju imovinu:

Seka je na samom početku pandemije donela odluku sa Veljkom da proda i restoran. Istina, restoran je radio sjajno i dobro je zarađivao, ali svakako to nije bilo moguće tokom pandemije, pa se ispostavilo da je u pravu, te da je napravila odličan poslovni potez i tako izbegla deficit u zaradi - kaže izvor za pomenuti list, a dodaje da su se nedavno odlučili i za prodaju svojih deonica u teretani.

Pročitajte: Čekanje se isplatilo - Sekine molitve USLIŠENE, u kuću u Pazovi stiglo ONO ŠTO JE GODINAMA ŽELELA (FOTO)

 

 

– Što se teretane tiče, ona je svoj udeo u vlasništvu prodala pre nekoliko nedelja, ali je zadržala nekoliko sprava i preselila ih u svoje dvorište, pa je sada sebi napravila savršen kutak za vežbanje. Inače, i teretana je radila odlično, ali se Seka iz tog posla povukla jer sa Veljkom ima druge planove što se privatnih poslova tiče.

Seka Aleksić i Veljko ponovo su napravili sjajan poslovni potez, a kako izvor kaže sada se spremaju za nove poslovne poduhvate, jer su navikli da uvek imaju i privatni biznis kome su posvećeni.

 

Komentari (0)

Loading