Celebrity News

Kad se ovo desilo u kolima, odlučio sam da promenim život: Boba prvi put o bivšoj ženi

Bivša žena Bobe Živojinovića je Zorica Nakić

Kad se ovo desilo u kolima, odlučio sam da promenim život: Boba prvi put o bivšoj ženi

Boško Karanović

Iako se čini da su Brena i Boba oduvek u braku, teniski as je već jednom bio oženjen. Bivša žena Bobe Živojinovića je Zorica Nakić, od koje se razveo nedugo posle rođenja sina Filipa.

Pročitajte: Došlo je do konflikta pa usledio kraj braka! Seka Aleksić se razvela, a ovo je razlog

Boba često ističe da ima stabilan odnos koji sa Brenom neguje godinama i kaže da se oni razumeju i bez reči.

Teniski as o bivšoj supruzi, s kojom je takođe u dobrim odnosima, govorio je samo jednom. Tada se prisetio i svojih početaka u svetu sporta koji nisu bil laki.

- Sa 18 godina sam bio prvak Evrope - amater, osvojili smo zlatnu medalju u miksu i u oktobru sam dobio nagradu grada Beograda. Bio sam među 10 najpoznatijih sportista u bivšoj Jugoslaviji.

Sa svojih 19-20 sam se malo izgubio, nisam imao nekoga ko je mogao da me uzme za ruku i kaže 'sad ti ideš i radiš ovo'. Mama je htela da završim školu, vodila se onom ‘od sporta nema hleba‘, te dve godine sam lutao - rekao je Boba i prisetio se kako je doneo odluku da promeni život.

Allsport/UKALLSPORT/Getty Images

 

 

- Desilo se to da sam sa Zoricom, Filipovom mamom, otišao u bioskop, a ona je od tate dobila nekog fiću i auto nije hteo da upali.

Ja sam gurao auto sve do ‘Šumatovca’ i onda sam joj rekao da tu stane. Ušao sam u kola, iščupao sve kablove i rekao sebi 'neće ovo više biti moj život' i tada sam odlučio i krenuo jako te godine.

To je bila 1984. i od tada su krenuli moji uspesi u karijeri - rekao je u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi”  Boba koji je postao otac kada je imao 21 godinu.

- Zorica je saznala da je u drugom stanju kada je moj tata preminuo. Moji su bili presrećni, ponavljali su: 'Mali Boba, mali Boba' i tako se sve desilo - rekao je Živojinović.

M.M./Ata Images

 

 

Zorica je nakon razvoda od Bobe sreću pronašla pokraj Ive Nakića, s kojim ima dvoje dece, sina Marija i ćerku Ivu.

Komentari (0)

Loading