Celebrity News

Bajkovito venčanje isplanirano u tajnosti! Teodora Bjelica se udala za hrvatskog fudbalera, o venčanici će se dugo pričati

Udala se Teodora Bjelica

Bajkovito venčanje isplanirano u tajnosti! Teodora Bjelica se udala za hrvatskog fudbalera, o venčanici će se dugo pričati

Ata Images/Antonio Ahel

Udala se Teodora Bjelica, mada glumica i ćerka Gordane Bjelice i Miroslava Lazanskog. Venčanje je isplanirano u tajnosti, a održano juče u Zagrebu u bajkovitom restoranu.

Glumica se udala za hrvatskog fudbalera Karla Muhara, sa kojim je i romansu dugo držala u tajnosti.

Pročitajte: Vanbračna ćerka Miroslava Lazanskog ponovo voli - Igor Kojić je davna prošlost! E, ovo je pravi muškarac (FOTO)

Udala se Teodora Bjelica, u raskošnoj venčanici čamac izreza, od krupne, elegantne čipke, sa sirena završnicom. Njen izgled prisutne je ostavio bez daha, a kada je žurka došla do usijanja, Teodora se presvukla u belu mini-haljinu na jedno rame.

Instagram

 

Bajkoviti ambijent u boho stilu očarao je, a bračni par odabrao je jedan luksuzni restoran u Zagrebu, okružen šumom.

Teodorin suprug Karlo trenutno igra za fudbalski klub u Rumuniji, gde će i glumica živeti sa njim.

Iako se sa emotivnim partnerima do sada u javnosti nije pojavljivala, otkrila je svojevremeno kako zamišlja svoje venčanje.

Instagram

 

 

-  Volela bih da imam dvoje dece, a videćemo šta će mi Bog dati... Priželjkujem intimno venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja. Papir mi nije toliko važan, koliko sam čin u kojem se zavetuješ partneru na večnu ljubav.

Komentari (0)

Loading