Celebrity News

Zvanično kraj: Stigla i javna potvrda, Seka ne može da dođe sebi

Seka Aleksić rekla kraj

Zvanično kraj: Stigla i javna potvrda, Seka ne može da dođe sebi

Antonio Ahel/ATAImages

Dve godine prošlo je od kada je Seka Aleksić zajedno sa svojim menadžerom i kreativnim direkrtorom Stanislavom Zakićem publici predstavila album „Bioskop”. Negde u isto vreme pevačica je osnovala i svoj modni brend „Second skin 555”.

Mnogi su smatrali da ova saradnja sa sobom donosi zlatnu eru Seke Aleksić. Promenila je imidž, stvorila brend i na mrežama bila prisutnija nego inače. Ipak, na iznenađenje svih, Seka Aleksić rekla je kraj, ili je to možda bila Stanislavljeva odluka.

Pročitajte: Došlo je do konflikta pa usledio kraj braka - Seka Aleksić se razvela, a ovo je razlog

Ipak, on je bio taj koji je sa javnošću podelio da je na saradnju stavljena tačka i da je on spreman za novo poglavlje u karijeri:

- Dragi prijatelji, želim da podelim sa vama važnu vest - nakon divne dve godine provedene kao art direktor Seke Aleksić i brenda ‘Second Skin 555’, doneo sam odluku da se povučem sa ove pozicije. Ove dve godine bile su ispunjene izazovima, ali i nezaboravnim iskustvima - napisao je on na Tviteru, pa dodao:

 

 

- Zahvalan sam Seki Aleksić i timu ‘Second Skin 555’ na prilici da napravim jedan brend i doprinesem razvoju postojećeg. Tokom ovog perioda imao sam priliku da radim na inspirativnim projektima i upoznam neverovatne ljude. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, i radujem se što ću nositi te vrednosti sa sobom u budućnost. Ovo nije kraj, već samo novo poglavlje u mom profesionalnom putovanju. Radujem se novim izazovima i mogućnostima koje će mi budućnost doneti.

Nastavljam da radim naporno kako bih postigao nove uspehe, a siguran sam da će moji budući koraci biti inspirisani lekcijama koje sam naučio tokom vremena provedenog sa Sekom Aleksić. Nadam se da ćemo se nekada ponovo sresti na tom putu. Hvala vam svima na podršci iako nije uvek bilo lako, a pre svega Seki Aleksić i njenoj porodici što su me prihvatili i dali potpunu slobodu. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Seka Aleksić rekla je kraj jednoj saradnji, ali ne i prijateljstvu, te je jasno da će Stanislav u njenom i srcu njene porodice ostati na posebnom mestu, a šta će im život doneri u karijerama, koje sada vode odvojeno, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading