Celebrity News

Trudna Katarina Živković prvi put u javnosti! Pokazala stomačić, pa progovorila o ocu deteta: On je...

Prve fotografije trudne Katarine Živković

Trudna Katarina Živković prvi put u javnosti! Pokazala stomačić, pa progovorila o ocu deteta: On je...

Antonio Ahel/ATAImages

Prve fotografije trudne Katarine Živković stigle su kada i njena zvanična potvrda ovih prelepih vesti. Naime, sinoć je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou” potvrdila da je u blagoslovenom stanju.

Trudna Katarina pojavila se u belom odelu, a stomačić se tek blago nazirao, ali je trudnički sjaj ozario njeno lice, te je jasno da joj drugo stanje i te kako prija.

Pročitajte: Nakon vesti o trudnoći oglasila se Kaća Živković - Mogu samo jedno da obećam

O trudnoći i svom izabraniku pevačica je rekla sledeće:

- Ovo je moje prvo i poslednje oglašavanje na ovu temu. Povlačim se u ilegalu. Strah da sve bude kako treba je veći od želje da se svima pohvalim - otkrila je u pomenutoj emisiji, pa dodala:

- U petom sam mesecu. Zaslužila sam da se povučem, ovo je blagoslov od Boga. Završila sam album, imala sam druge planove, ali ovaj mali život je prioritet. Želela sam da sakrijem muškarca i želim da tako ostane do kraja. To mi ne odgovara, da se zna. Ne volim da pričam o privatnosti, on nije iz javnog sveta - istakla je, ali nije krila da je u srećnoj vezi već šest godina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja sam mnogo srećna žena. Na estradi sam 16 godina, svoju privatnost čuvam za sebe. Volela bih da imam što više dece. Deca su blago, radost, to je dar od Boga, a daće Bog da ih svi mi imamo puno - rekla je Kaća.

Komentari (0)

Loading