Moda

Ko još ovo nosi? Svi šokirano gledaju u noge Marije Veljković - što je previše, previše je (FOTO)

Stil Marija Veljković na meti kritika zbog jednog modnog detalja

Ko još ovo nosi? Svi šokirano gledaju u noge Marije Veljković - što je previše, previše je (FOTO)

Boško Karanović

Voditeljka Marija Veljković sa emotivnim izabranikom, glumcem Rastkom Jankovićem, pojavila se na proslavi 29. rođendana Naxi radija. Na crvenom tepihu pozirala je u neobičnoj modnoj kombinaciji, a sve oči bile su uprte u njene noge.

Naime, stil Marije Veljković do sada se nije preterano komentarisao u negativnom kontekstu, međutim, mnogim ljubiteljima mode poslednji autfit nije se dopao.

Boško Karanović

 

Marija je želela da svojom odevnom kombinacijom prenese duh praznika, te je ponela belu šljokičavu haljinu sa crnom mašnom na leđima, koju je ukombinovala sa crnim salonkama. Ipak, ono što je u ovoj kombinaciji naišlo na kritiku bile su jarko crvene unihop čarape.

Pročitajte: Marija Veljković i Rastko Janković uhvaćeni u intimnom trenutku u automobilu - Slike su svuda po društvenim mrežama

Ipak, modni znalci i kritičari stali su u odbranu voditeljke, te istakli da je stil Marije Veljković očito nepogrešiv, jer su crvene unihop čarape najveći modni trend ove zime i poseduje ih i nosi svaka dama od stila.

Ove čarape, koje će se, prema predviđanjima stručnjaka, nositi cele zime, trend su postale upravo s početkom praznične sezone, a na društvenim mrežama proslavile su ih borjne influenserke.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading