Celebrity News

Jelisaveta i Petra bodrile Tea sa tribina: Fotografije dospele u javnost, glumičin pogled sve otkrio

Jelisaveta Orašanin i Petra Teodosić bodrile Tea s tribina

Jelisaveta i Petra bodrile Tea sa tribina: Fotografije dospele u javnost, glumičin pogled sve otkrio

Bane T. Stojanovic/ATAImages

Već dva dana u domaćim medijima odnos Jelisavete Orašanin i njenog supruga Miloša Teodosića glavna je tema javnosti. Od kada je Alo.rs objavio da se Teodosići razvode i to zbog navodne prevare, sve oči su uprte u njih.

Iako je par, koji se ni u najlepšim trenucima o svojoj ljubavi nije oglašavao i ovog puta ostao dosledan sebi, svojevrstan odgovor na sva nagađanja stigao je kada su Jelisaveta Orašanin i Petra Teodosić vatreno bodrile Tea na jučerašnjoj utakmici.

Pročitajte: Oglasila se Jelisaveta Orašanin - Svi bruje da se razvodi zbog preljube, evo šta ona kaže

Jelisaveta Orašanin i Petra Teodosić za ovu priliku obule su čak i iste „Vans” parike, te su modno usklađene pomno pratile utakmicu.

Instagram

 

Devojčica je sve vreme bila nasmejana, dok se na Jelisavetinom licu video trag umora, nakon svega sa čime se u poslednja dva dana nosi. Ipak, u navijanju ona nije posustala nijednog trenutka.

Bane T. Stojanovic/ATAImages

 

Miloša su novinari, s druge strane, na kraju utakmice pitali za napise koji su ovih dana preplavili medije, ali je on samo uz kratak uzdah okrenuo leđa i otišao, ostavši dosledan odluci da svoj privatni život ne komentariše.

Komentari (0)

Loading