Celebrity News

Tri godine od rođenja sina Jelisaveta i Teo slave: Svi čestitaju (FOTO)

Sin Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića privukao je pažnju javnosti

Tri godine od rođenja sina Jelisaveta i Teo slave: Svi čestitaju (FOTO)

Story

Sin Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića danas ima razlog za osmeh.

Maleni Bogdan Teodosić pre tačno tri godine na današnji dan stigao je na svet, zbog čega su ponosni roditelji odlučili da mu prirede rođendansku proslavu - treću po redu, a prvu održanu u Srbiji.

Pročitajte: Savet Jelisavete Orašanin kako se obući za novogodišnju noć i NE, ne treba vam mnogo novca za to (FOTO)

Poznato je da su zbog Miloševog profesionalnog napretka košarkaš i glumica godinama unazad živeli u inostranstvu prvo u Americi, potom u Italiji, što je bio razlog da sve praznike, pa i dečije rođendane obeležavaju sami, bez rodbine i prijatelja.

Instagram

 

S obzirom na to da on sada igra za KK Crvena zvezda iz Beograda, ukazala se prilika da sve i Novu godinu i Badnji dan i Božić pa i rođendan sina obeleže sa voljenima.

Ata Images

 

Nisu Teo i Jelisaveta slobodni da privatnost dele s javnošću zbog čega se ne očekuje da će se na njihovim Instagram profilima naći slike proslave, ponajmanje one na kojima se vidi lik preslatkog slavljenika i njegove starije sestre Petre, ipak očekuje se da će pojedini detalji dospeti do medija.

Instagram

 

Dok se to ne dogodi medijima i široj javnosti, tačnije fanovima bračnog para nije preostalo ništa drugo do da uživaju u kadrovima koje je do sada dramska umetnica objavila a objavila je sličicu sina u svom zagrljaju, kao i trenutak kada mališan u porodičnom domu duva svećice na torti.

Pročitajte: Jelisaveta proslavila rođendan u kafani, svi su joj došli- Čaše lete, a od Teodosića ni traga ni glasa: Zašto joj to radi? (FOTO)

Velikim slovima Bogdan i broj tri stoji ispod postova, a sve svedoči tome koliko je ponosna, što je zasigurno i osećanje njenog supruga.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading