Celebrity News

Dok žena kod kuće čuva četvoro dece! Isplivala fotografija Vujadina Savića iz provoda, Mirkina reakcija ostavlja bez teksta

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ponovo tema javnosti

Dok žena kod kuće čuva četvoro dece! Isplivala fotografija Vujadina Savića iz provoda, Mirkina reakcija ostavlja bez teksta

Ata Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već neko vreme stacionirani su u Srbiji, u svom porodičnom domu. I dok je Mirka započela novi biznis, a ujedno brine o četvoro njihove dece, Vujadin ponovo intrigira javnost.

Naime, Vujadin Savić voli izlaske, provod u muškom društvu i to je stvar koju njegova supruga nikada nije želela da mu uskrati.

Pročitajte: Ne želi više da zavisi od Vujadina! Mirka Vasiljević pokrenula biznis, svi joj čestitaju na ideji

Mirka je za Vujadina uvek imala razumevanja i dok se ona maksimalno posvećivala porodici, njemu je uvek pružala vreme samo za njega kako bi bio potpuno ispunjen.

Sada su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ponovo tema javnosti, nakon što se pojavila njegova fotografija iz provoda.

Instagram

 

Komentari nisu prestali da se nižu: „Znaš li kad je dosta?”, „Žena ti je sa decom kod kuće” i slično. Mnoge žene komentarisale su da se dive Mirki i njenom strpljenju, a Mirkina reakcija, kao i mnogo puta dosad, izostala je, jer je njoj potpuno u redu da Vujadin ima vreme za sebe.

- Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne - rekla je ona svojevremeno, a pri tom stavu ostala je i danas.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading