Celebrity News

Pogledajte fotografije koje su DOKAZ PREVARE Vujadina Savića: Evo ko je devojka sa kojom je uhvaćen, Mirkino srce je SLOMLJENO

Vujadin Savić prevario Mirku Vasiljević - bruje domaći mediji

Pogledajte fotografije koje su DOKAZ PREVARE Vujadina Savića: Evo ko je devojka sa kojom je uhvaćen, Mirkino srce je SLOMLJENO

Od kada su se prvi put uhvatili za ruku u javnosti, pa sve do danas, Mirkin i Vujadinov odnos prate brojni napisi, a mnogi od njih odnose se na neverstvo zgodnog fudbalera. Da li je reč samo o nagađanjima, ili je istina da "gde ima dima ima i vatre", često je bilo teško odrediti.

 

Međutim, kada je u medijima poput groma odjeknulo - Vujadin Savić prevario Mirku Vasiljević, tu vest pratile su brojne fotografije, koje su jedni tumačili ovako, a drugi onako. Na njih je tada nema ostala samo Mirka, što je javnost dodatno iznenadilo.

Pročitajte: LJUBAVNICA Vujadina Savića konačno progovorila - Svi je znate sa televizije, iznela je dokaze o odnosu sa Mirkinim mužem (FOTO)

Pre nekoliko godina list "Svet" ekskluzivno je doneo fotografije neverstva Vujadina Savića, a ceo slučaj u javnosti je eksplodirao poput bombe. Naime, Vujadin je "uhvaćen" kako nakon večernjeg izlaska u naručju nosi drugu ženu, dok njegova izabranica kod kuće sedi i čuva njihovu decu.

 

Svet

 

Ono što je tada, čini se, još više iznenadilo javnost, bila je Mirkina izjava puna razumevanja:

- On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj …vežbalo se - glasila je skandalozna Mirkina odbrana svog izabranika.

 

Pročitajte: Do RASTANKA je moralo doći! Vujadin Savić se oglasio na Instagramu i slomio srce svima - Ovo je njegovo saopštenje (FOTO)

Da je spremna da svoj brak sačuva po svaku cenu, potvrdila je strpljenjem, razumevanjem i odricanjem, pa su čini se ove epizode ostale iza njih, a Mirka i Vujadin u svojoj ljubavi, kakva je takva je, uživaju više nego ikada. Koja je njena tajna, glumica je nedavno otkrila, a njeno razmišljanje naišlo je na podeljena mišljenja javnosti.

 

Ata Images

 

- U šoku sam koliko se danas mladi brzo razvode. Čim naiđu na prvu prepreku, svako ode svojim putem. To je za mene kukavički. Treba smoći snage i naći energiju i rešenje da se takve neke stvari prevaziđu. Vujadinu i meni su do sada najveći problemi bili ti oko selidbi, a tih svađica oko drugih žena i muškaraca nismo preterano imali - rekla je glumica a zatim dodala da ne gaji nepoverenje prema svom partneru.

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

13:31 30.08.2023

E pa draga Mirka onda i nemam baš neki komentar. Necu da te žalim,sama si mu dozvolila,samo me čudi da ga ne sutnes ko kantu,već po svaku cenu izigravas dobru i vernu ženu, zašto ????!!! Nije vredan ama uopste,antipatičan je,nadobudan i sve to bez pokrića. Traži preko hleba pogacu, odvratan je i nikakav ,ružan na majku,los čovek.