Celebrity News

Poslednja fotografija Žarka Lauševića: Bolest već uveliko bila vidljiva na glumčevom licu

Poslednji kadar Žarka Lauševića

Poslednja fotografija Žarka Lauševića: Bolest već uveliko bila vidljiva na glumčevom licu

Ata Images

Glumac Žarko Laušević napustio nas je prošlog novembra, u 63. godini života, ostavljajući u amanet na desetine fantastičnih uloga. Poslednji kadar zabeležio je u trećoj sezoni serije „Kalkanski krugovi”, koja tek treba da se emituje.

Firefly productions

 

Jedan od najvećih glumaca sa ovih prostora, zbog tragedije koja je obeležila njegov život, godinama je bio van profesije za koju se školovao i koju je obožavao. Kada je konačno počeo ponovo da snima, imao je želju da nadoknadi propušteno, pa je išao iz projekta u projekat.

Pročitajte: Zbogom, voljeni oče - Asja, Dušan i Jana dostojanstveni na Novom groblju

Tako je, od kada je preminuo, pred publiku stiglo nekoliko projekata čiju premijeru Žarko nije doživeo. Između ostalog, možemo ga videti u aktuelnoj seriji „Vreme smrti”, gde glumi Živojina Mišića.

„Kalkanske krugove” snimio je kada mu je zdravlje već bilo ozbiljno narušeno. Poslednjh nekoliko scena uradio je nakon što je hospitalizovan zbog problema sa plućima. Veliki umetnik i vrhunski profesionalac, kao da je slutio da mu se bliži kraj, pa je po svaku cenu želeo da završi započete obaveze.

Firefly productions

 

Poštovaoci lika i dela dobiće priliku da se još jednom oproste od omiljenog glumca. Poslednji kadar Žarka Lauševića zabeležen je neposredno pred njegovu smrt, kada je bolest uveliko ostavila trag na njegovom licu.

U ekipi koja je ispratila finale jedne blistave karijere bili su Vojin Ćetković, Ivana Zečević, Nina Janković, Paulina Manov, Nebojša Dugalić...

Komentari (0)

Loading