Celebrity News

Ekskluzivno za Story: Anđela Đurašković Mrđa predstavlja dvomesečnog sina: Dušan je upotpunio našu porodicu

Anđela Đurašković Mrđa rodila drugog sina

Ekskluzivno za Story: Anđela Đurašković Mrđa predstavlja dvomesečnog sina: Dušan je upotpunio našu porodicu

Bojana Žuža

Četiri godina posle rođenja Mihajla, voditeljka Anđela Đurašković Mrđa rodila je drugog sina. Dečak, koji je na svet stigao 24. januara, dobio je ime Dušan.

Bojana Žuža

 

- Dušan je upotpunio našu porodicu, a ja sam se prisetila kako je divno imati bebu i ušuškati se pored nje – priča Anđela, koja je ekskluzivno za Story.rs otvorila album sa porodičnim fotografijama.

Pročitajte: Anđela Đurašković o velikoj borbi za sina Mihajla - Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu

Imajući u vidu da se sa prvim detetom porodila dva meseca pre termina, mlada majka strepela je da se slična situacija ne ponovi. Srećom, sve je proteklo u najboljem redu.

- Trudnoću mi je vodio prof. dr Željko Miković iz porodilišta „Narodni front”. Beskrajno sam mu zahvalna na posvećenosti i profesionalnosti, kao i celom njegovom timu – kaže Anđela Đurašković Mrđa, ne krijući da je do odlaska na porođaj bila prilično uplašena.

Bojana Žuža

 

Nekoliko imena bilo je u opticaju za novog člana porodice, ali je presudio Mihajlo koji je, dok je mama još bila trudna, brata prozvao „beba Duca”.

Bojana Žuža

 

- Mihajlo sada ima četiri godine i sjajno je reagovao na dolazak brata, iako sam strepela da će biti ljubomoran. Učestvuje u svim poslovima oko bebe, u presvlačenju i hranjenu. Brata od prvog dana vodimo sa nama u šetnje, igraonice i parkove. Kada mi kaže: ‘Mama, volim ga’, najsrećnija sam žena na svetu – ne krije ponosna majka.

Pročitajte: Okupili se poznati - Pogledajte koliko je glamurozna bila svadba voditeljke TV Prva Anđele Đurašković (FOTO)

Anđela Đurašković Mrđa rodila je drugog sina pre dva meseca, pa o povratku pred kamere još uvek ne razmišlja. Uživa u porodičnom okruženju sa decom i suprugom, za koga se udala posle dugogodišnje veze.

Bojana Žuža

 

- Luka i ja smo se upoznali preko zajedničke drugarice, kada sam imala 22 godine. Zajedno smo odrastali, gradili svoje ličnost i međusobno se dopunjavali. U jednom trenutku shvatila sam da ne mogu da zamislim svoju svakodnevicu bez njega – ispričala je jednom prilikom Anđela, koja je sudbonosno „da” izgovorila 2021. godine.

Bojana Žuža

 

Komentari (0)

Loading