Celebrity News

Skinut Brenin spot sa televizije, Dejan Milićević zatečen: Zbog ovoga je tri dana kasnije doneta odluka

Zabranjeni spot Lepe Brene

Skinut Brenin spot sa televizije, Dejan Milićević zatečen: Zbog ovoga je tri dana kasnije doneta odluka

Boško Karanović

Zabranjeni spot Lepe Brene bio je medijska tema broj 1 davne 1996. godine. U njemu najveća folk zvezda tog vremena maršira sa specijalnom jedinicom i peva u kasarni, dok vojnici oko nje vežbaju.

Youtube/Lepa Brena

 

Za idejno rešenje bio je zadužen Dejan Milićević, koji je tokom tri decenije karijere sarađivao sa najznačajnijim imenima naše muzičke scene.

Pročitajte: Lepoj Breni zabranili spot! Naredba došla sa državnog vrha, pevačica nije znala šta ju je snašlo

I on sam ostao je zatečen kada je stigla direktiva da se obustavi emitovanje.

Šta se desilo pa je zabranjeni spot Lepe Brene, za pesmu “Ljubav”, netragom nestao Dejan Milićević je tek nedavno otkrio:

- Mnogi mediji su o tome pisali senzacionalistički i služili se netačnim informacijama. Istina je da je spot zabranjen posle tri dana. Obrazloženje Vojske Jugoslavije bilo je da su u njemu učestvovale samo “crvene beretke”, a ne svi rodovi vojske.

Boško Karanović

 

- Zbog morala vojnika i izdvajanja samo jednog roda obustavljeno je emitovanje - reči su kojima je stavio tačku na tu priču.

Pročitajte: Dejan Milićević nam je otvorio vrata svog doma i otkrio koje greške ljudi najčešće prave prilikom uređenja (foto)

Na konstataciju da se o njemu često piše proizvoljno, bez ikakvih argumenata, priznati modni fotograf je u jednom intervjuu za HELLO! iskreno priznao:

- Toliko toga je netačno napisano. Svako danas ima pravo da te ocrni i izgovori reč koja nije proverena. Kada bi pogledali moje numerološke i astrološke aspekte, shvatili bi da ništa od navedenog nema blage veze sa istinom.

Komentari (0)

Loading