Celebrity News

Sve sam probala, a smršala tek kad sam ovo uradila: Kako je Tijana Dapčević skinula čak 45 kilograma

Kako je smršala Tijana Dapčević zanima mnoge

Sve sam probala, a smršala tek kad sam ovo uradila: Kako je Tijana Dapčević skinula čak 45 kilograma

Instagram/Tijana Dapčević

Kako je smršala Tijana Dapčević zapitala se većina kada su svojevremeno osvanule fotografije pevačice u bikiniju.

Kako je sama Tijana otkrila, konačno se oslobodila nekih kilograma viška. što joj je omogućilo da se mnogo bolje oseća u svojoj koži, ali i da tako izgleda.

Pročitajte: Rekao mi da ide na poslovni sastanak, a uhvatila sam ga sa drugom! Marijana Mateus doživela strašno razočaranje

Pevačica je sa kilažom kuburila otkako je zatrudnela. Naime, kada je nosila sina Vuka, nabacila je čak 45 kilograma, što ju je tada dovelo na cifru od 115 kilograma. Godinama kasnije pokušavala je da se vrati na staro i izgleda da je najzad uspela.

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

- Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, već promena načina života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta.

Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo - izjavila je pevačica. Mi vam u nastavku otkrivamo njeno "tajno oružje" - dijetu koja joj je izuzetno pomogla. Ovo je jedan prosečan dan u ishrani Tijane Dapčević.

ATA Images

 

 

Doručak:

Ovsene pahuljice sa čijom i crvenim voćem

Ručak:

Ćuretina s povrćem

Večera:

Brancin ili orada uz salatu

Komentari (0)

Loading