Moda

Tijana Dapčević se skinula u kupaći i bez stida pokazala kako joj izgleda telo: Tešku borbu sa viškom kilograma nikad nisam krila (FOTO)

Izgled Tijane Dapčević znatno je poslednjih godinu dana korigovan

Tijana Dapčević se skinula u kupaći i bez stida pokazala kako joj izgleda telo: Tešku borbu sa viškom kilograma nikad nisam krila (FOTO)

ATA Images

Specifičan stil odevanja, visina, pa i frizura zaštitni su znak Tijane Dapčević. Pevačica poreklom iz Makedonije poznata je kao neko ko pomera granice. Bilo da je reč o muzici ili pak modi često pristaje na eksperimente što se pokazalo kao poželjno i plodotvorno. Izgled Tijane Dapčević privlači pažnju gde god da se pop zvezda pojavi, što je zasigurno bio slučaj i nedavno kada se ona skinula u kupaći kostim.

Pročitajte: RAZVOD posle toliko godina! Tijana je mesecima pokušala da sakrije, sada je stiglo zvanično saopštenje: Ne živimo više zajedno (FOTO)

Već nekoliko dana Tijana sa suprugom Milanom Dapčevićem i sinom Vukom uživa na moru, odakle se redovno javlja pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

U prvi plan među brojnim objavama dospela je ona na kojoj pevačica pozira u kupaćem kostimu na plaži.

Pročitajte: Ponosno pokazala svoje godine i mane: Tijana Dapčević se skinula u kupaći i sve objavila na Instagramu, bravo! (FOTO)

Izgled Tijane Dapčević istoga trena postao je tema medija, pa i šire javnosti, a nemali broj je onih koji su pevačicu pohvalili.

Instagram

 

 

Istina je da je Tijana drastično smršala. Poslednjih šest meseci gotovo se prepolovila, a spot za novu pesmu i učešće na Beoviziji pokazali su se kao adekvatna prilika da ona to sa publikom i podeli.

Pročitajte: Živela sam u agoniji: Posle 7 godina braka i dvoje dece razvodi se sestra Tijane Dapčević

Svi su tada bili šokirani transformacijom pevačice, ali ona tu nije stala, konstantno šokira novim izdanjima i to sa plaže.

Instagram

 

 

- Uništila sam fotografije nakon porođaja. Spalila sam ih, jer sam u tom trenutku imala 115kg. Kada kažu da sam visoka, ma pusti ti to. 100kg je 100kg. Sada imam 72kg, što je isto puno, ali Bože moj - iskreno je rekla Tijana gostujući nedavno na Blic televiziji.

Verovaćemo joj na reč pošto mi ne vidimo tih 72 kilograma i verujemo da ima manje. 

 

Komentari (0)

Loading