Celebrity News

Moja mama je počela da plače i pitala ko je on: Jelisaveta Orašanin smogla snagu da kaže šta se dogodilo

Ispovest Jelisavete Orašanin

Moja mama je počela da plače i pitala ko je on: Jelisaveta Orašanin smogla snagu da kaže šta se dogodilo

Anotnio Ahel/Ata

Jelisaveta Orašanin poslednjih dana je u centru pažnje javnosti zbog priče da se razvodi od košarkaša Miloša Teodosića. Ni jedno ni drugo nisu komentarisali ove navode, ali ispovest Jelisavete Orašnin nikoga nije ostavila ravnodušnom. 

Pročitajte: Teodosić jednu stvar ne oprašta - Košarkaški as zbog ovoga prekidao veze

Glumica nije često davala intervjue, a u jednom je otkrila šta joj se dogodilo kada je bila devojčica.

- Bio je to 31. maj 1992, dan Osnovne škole „Kralj Petar Prvi”. Trebalo je da sestra i ja odemo na tu priredbu. Počela je neka kiša.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Ja imam u tom trenutku četiri godine, a sestra osam. Mama nam nije dozvoljavala da prelazimo ovu biciklističku stazu. Dotle smo samo smele da idemo i mi smo taj dogovor poštovale. Do tog dana. Ja sam se zaletela, sestra je vikala da se vratim, ali ja je nisam poslušala.

Strčala sam dole sa drugaricom. Ja sam se okliznula na mahovinu i upala u vodu. Počela sam da se davim. I tako sam se davila, davila, i kao što volim da kažem, došla već do odjavne špice - počela je priču Jelisaveta tokom gostovanja u emisiji „TV lica kao sav normalan svet".

Kaže kako se samo seća da su se neke dve žene sunčale na ležaljci, i drugarice koja je vrištala u tom trenutku.

Boško Karanović

 

 

- I onda sam se isključila. Probudila sam se u kadi. Bila sam obučena, a sestra me je tuširala. Sestra je objasnila mami šta se desilo.

Mama je strčala dole da vidi gde je taj čovek koji me je spasao, ali njega nije bilo. On me je najverovatnije samo izneo i predao sestri.

Ja sam se najverovatnije probudila tu pred liftom. Sutradan je mama došla na posao i kolega joj je rekao pa što nam nisi rekla šta se dogodilo. Onda je moja mama počela da plače. On joj je rekao da ga zna sa pecanja, da sutra ide na ratište i da će se najverovatnije opet sresti kad se vrati. Od tada ja nisam više čula za njega.

Ako se prepoznate u ovoj priči, molim vas da mi se javite. Jednom sam mu zapalila sveću. Nadam se da je živ i da će mi se jednog dana javiti - rekla je poznata glumica.

 

Komentari (0)

Loading