Celebrity News

Teodosić jednu stvar ne oprašta: Košarkaški as zbog ovoga prekidao veze

Miloš Teodosić razvod nije potvrdio, ali u odnosu jedno ne prašta

Teodosić jednu stvar ne oprašta: Košarkaški as zbog ovoga prekidao veze

ATA Images

Miloš Teodosić razvod od supruge Jelisavete Orašanin za javnost još uvek nije potvrdio. Ipak, vest da par na brak dug sedam godina stavlja tačku, odjeknula je u medijima.

Kako su Jelisaveta i Teo važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, koji je svoju intimu težio da sačuva u udobnosti porodičnog doma, razlog za krah braka javnosti nije poznat.

Pročitajte: U jeku vesti o razvodu Jelisavete i Miloša Teodosića isplivale fotografije - Jedno je svima neobično

Ipak, poznato je da jednu stvar u prethodnim vezama košarkaški as nije praštao.

Naime,vezu sa pevačicom Anastasijom Ražnatović Miloš je raskinuo posle svega dva meseca, baš zato što je njihov odnos bio previše medijski eksponiran.

Ata/Antonio Ahel/Miloš Rafailović

 

Jasno je da Teodosić nije oduševljen činjenicom da se u javnosti priča o njegovom privatnom životu, što je njegova supruga Jelisaveta poštovala, te je zajedničke fotografije objavljivala veoma retko, samo u posebnim prilikama.

Kako bi ispoštovala njegovu želju da njihov odnos ostane rezervisan samo za njih, o svom braku Jelisaveta je govorila vrlo retko, tek nekoliko puta.

Pročitajte: Pet godina od rođenja ćerke, Jelisaveta Orašanin presrećna - Teo je posebno emotivan, čestitke stigle od kolega (FOTO)

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo se venčali. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je otkrivši da je čak Miloševu rodbinu upoznala na dan njihovog venčanja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari (0)

Loading