Celebrity News

Prijavio je, dobila zabranu prilaska, a onda je načisto slomio: Ovako danas izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš

Bivši muž Slavice Ćukteraš je Vlada Avramov

Prijavio je, dobila zabranu prilaska, a onda je načisto slomio: Ovako danas izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš

Blic TV printscreen

Bivši muž Slavice Ćukteraš i pored veoma uspešne fudbalske karijere, kao i braka sa pevačicom čija je popularnost neupitna, u javnosti nikada nije voleo da se eksponira.

Za mnoge je proslavljeni golman Vlada Avramov prava misterija, a tek ponešto o njemu moglo se čuti iz intervjua koje je pevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

Pročitajte: To je moja jedina greška: Slavica Ćukteraš nije mogla takav život da podnese

Ne tako aktivan na društvenim mrežama, kada objavi nešto, to su uglavnom podsećanja na dane njegove blistave karijere, a tek nedavno osvanula je u javnosti fotografija skorijeg datuma koja svedoči da je dobio i pokoju sedu.

Ipak, mnogi se slažu da sportista i sada, kada je zagazio u četrdesete, izgleda odlično, a pojedinosti o njegovom privatnom životu nakon razvoda, nepoznanica su. 

Ono što je poznato jeste da su se Slavica i Vlada venčali 2016, iste godine dobili su i ćerku Viktoriju, a pevačica se nije libila da zbog porodice karijeru stavi u drugi plan.

ATA Images

 

 

Zbog braka sa golmanom, koji je u to vreme imao angažmane u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina živela van Srbije, u Dubaiju i Japanu.

U to vreme, spekulisalo se kako je do razvoda došlo jer je bivši muž Slavice Ćukteraš njoj navodno branio da se vrati svojoj velikoj ljubavi, muzici i nastupima, međutim nekadašnji bračni par nije komentarisao ove navode.

Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

 

 

- Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina - rekla je Slavica jednom prilikom o njihovom odnosu.

Pevačica Slavica Ćukteraš i njen nekadašnji suprug su u sudskom procesu.

Kako "Blic" prenosi, Vlada navodno želi da dobije starateljstvo nad njihovom ćerkom, koju su dobili pre sedam godina dok su bili u braku.

Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

Slavica se ovim povodom oglasila i otkrila:

- Prolazim kroz pravu torturu, pokušava na sve moguće načine da mi oduzme starateljstvo i da me predstavi kao nepodobnu majku. Ja ne želim da mi oduzme neko dete i odvede u inostranstvo - rekla je Slavica Ćukteraš za Blic.

Komentari (0)

Loading