Celebrity News

Godinama vam je pred očima, a niste imali pojma: Ovo je sin Alke Vuice (FOTO)

Sin Alke Vuice je popularan

Godinama vam je pred očima, a niste imali pojma: Ovo je sin Alke Vuice (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Pepoznatljiva je po pesmama i direktnom stavu te se smatra jednom od najkarakterističnijih pevačica na ovim prostorima, ali njena najvažnija uloga jeste uloga majke.

Sin Alke VuiceArijan, kojeg je dobila u vezi sa Vukom Veličkovićem, poznatijim pod umetničkim imenom Vuk Vidor, imao je od koga da nasledi muzičke gene. 

Pročitajte: Noćas je zaspala moja ljubav: Alka Vuica objavila tužnu vest

Naslednik Alke Vuice se poput nje bavi muzikom. On je sve uspešniji di-džej i muzički producent.

Drugoj profesiji posvetio se nakon studija u Londonu, a studiranje u britanskoj prestonici donelo mu je poznanstvo sa Sajmonom le Bonom, frontmenom grupe „Duran Duran”, u čijem domu je živeo određeno vreme.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arian Vuica (@strapazoot)

 

 

Arijan koji je muzičkoj javnosti poznat pod imenom Strapazoot, član je dva uspešna muzička sastava „Godsounz” i „33 bend”. I dok se njegova majka godinama bavila pop muzikom, njegov odabir je hip-hop i rep muzika.

Arijan je najčešće u centru pažnje upravo zbog svoje muzičke karijere, međutim dospeo je u žižu javnosti i nakon „sukoba” njegove majke i Vlatke Pokos, koja je u svojoj knjizi o pevačici pisala na nimalo pohvalan način. Arijan je o majci uvek govori u superlativu i smatra je svojom najvećom podrškom i uzorom.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arian Vuica (@strapazoot)

 

 

‒ Beskrajno je poštujem, samim tim što je samohrana majka. Zahvalan sam joj što me je donela na svet u uslovima koji nisu bili nimalo laki, ali je opet sve učinila da se osećam srećno i da budem tu gde jesam.

Čitavog života bila mi je i ostaće uzor, nadasve ljudski i roditeljski. Prema mami sam oduvek osećao ljubav i ponos. Ljubav, jer je ljubav uvek davala i jer sam u njoj plivao.

Ata Images

 

 

Ko ne zna Alku, ne zna šta je ljubav, ona jednostavno sija iz nje i svima je nesebično deli. Ponos, zato što je uvek bila ponosna i svoja, uspešna, ali i nepotkupljiva ‒ istakao je sin Alke Vuice što je prenela „Slobodna Dalmacija”.

Pročitajte: Alka Vuica progovorila o sinu kog ima sa srpskim umetnikom - Možda se to nekome neće svideti, ali tako je

‒ Nikada joj ništa nije teško. I usred noći da mi spremi palačinke, da priča sa mnom o bilo čemu, da ugosti i poslednjeg gosta kao da je prvi, da spase nečiju vezu od propasti, da priča satima i danima sa nesrećnima, da se bori za ženska prava sa prijateljima, ali i neprijateljima, da piše pesme do jutra i onda me probudi s toplom pitom od sira, da se vrati sa svirke u pet i vozi me u školu ili bilo gde...

Komentari (0)

Loading