Celebrity News

Tanja Savić stavila tačku na nagađanja: Svašta se priča, ali ovo je prava istina o Mukiju

Veza Tanje Savić privlači pažnju medija

Tanja Savić stavila tačku na nagađanja: Svašta se priča, ali ovo je prava istina o Mukiju

Antonio Ahel/ATAImages

Dečko Tanje Savić je Muhamed Muki Bešić. Naime, otkako je izašla iz braka sa Dušanom Jovančevićem Tanja sa trudila da emotivni život sačuva daleko od očiju znatiželjne javnosti. Ipak, veza Tanje Savić privlači pažnju javnosti.

Pročitajte: Veljko nije mogao da ćuti! Evo kako se Gudelj ponaša prema mojoj Anastasiji

Prvi muškarac koga je javno predstavila je Muhamed Muki Bešić, sa kojim već neko vreme uživa u ljubavi. Govorilo se da su stali na ludi kamen, ali Tanja je to demantovala.

- To što je mlađi znači da je slađi. Prepoznala sam u njemu neku ozbiljnost, nije klinac. Ne smetaju mi godine, nikako. Nekad se osećam kao da sam ja mlađa od njega, ja mnogo toga učim od njega. Nisam dobila prsten, to nije ovaj prsten, ja se nadam da ću posle emisije. 

M.M./ATAImages

 

 

- Nisam verena, to nije istina. To smo se mi šalili. Ovaj prsten je meni drag, ali nije verenički. Nisam luda da se tako brzo udam, možda nekad i bude. Volela bih da imam još dece. Samo da smo mi živi i zdravi i da sve bude kako treba i daće Bog sve što treba da nam da.

Meni je najvažnije da su moja deca srećna. Njemu ne smeta moja popularnost, vidi da ja volim svoj posao i hvala Bogu da mogu sve to da osetim, da me neko iskreno i od srca podržava i voli - zaključila je pevačica u emisiji "Premijera, vikend specijal".

Tanja Savić prošla je kroz težak period borbe za starateljstvo nad sinovima, a sa bivšim mužem, koji živi u Australiji, nije u kontaktu.

- Volela bih da mogu da komuniciram sa njim, ali njegova želja je da neće. Bila je situacija kada mi je škola tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku.

Instagram

 

 

 

- Njemu sam poslala zahtev da mi to pošalje, ali nije odgovorio. Rekla sam mu da ne treba meni, nego školi, ali ponovo nisam dobila nikakav odgovor. To mi je jako teško - rekla je Tanja.

Komentari (0)

Loading