Celebrity News

Sofija Šašić iznela detalje afere sa Duškom Tošićem i sukobu s Karleušom: Žao joj je (FOTO)

Sofija Šašić i Duško Tošić ponovo su tema medija

Sofija Šašić iznela detalje afere sa Duškom Tošićem i sukobu s Karleušom: Žao joj je (FOTO)

Ata images/Zen/Antoni Ahel

Sofija Šašić i Duško Tošić po pisanju tabloida svojevremeno su bili više od prijatelja.

Naime, suprug Jelene Karleuše i ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović pre više od godinu i po dana proveli su veče u istom društvu, a dokaz za to u vidu fotografija dospeo je čak i do medija.

Pročitajte: Nema više šta da se krije! Jelena Karleuša i Duško Tošić izašli u javnost i sve potvrdili (FOTO)

Mlada dizajnerka, koja je na početku karijere od Karleuše dobila izuzetnu medijsku podršku, našla se u nebranom grožđu kada je sve dospelo u javnost, ipak tada na tu temu nije želela da govori. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Po prvi put nedavno u emisiji ,,Razotrkivanje" otkrila je pravu istinu njenog odnosa sa oženjenim muškarcem, ocem dve devojčice i suprugom njene prijateljice.

Na pitanje novinarke Milene Videnović ima li istine u brojnim naslovima da je imala aferu sa sportistom Sofija je kazala: 

M.M./ATAImages

 

- Imamo zajedničkih prijatelja i zadesili smo se u društvu, što ja kažem, na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Odsečna je bila mlada dizajnerka, ali novinarka nije stala pitala ju je u kakvim je odnosima sa fudbalerom danas.

- Sretnemo se, dobri smo i to sve, ali ne bih volela nikome tako nešto, da je u mojim godinama, a on u njegovim i da je oženjen i da ima dvoje dece, a ja, kako bih ti rekla, devojka pred kojom je život - odgovorila je Sofija koja je potom želela da pojasni i situaciju sa Jelenom Karleušom, koja joj je do afere bila prijateljica i velika podrška.

Attila KISBENEDEK/Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

 

Navodno zbog svega napisanog pop diva se naljutila na Sofiju, što je ona prokomentarisala sa žaljenjem:

- Ne znam što se naljutila, mogu da pretpostavim, nikada nismo imale priliku da pričamo o tome, nismo se čak ni srele od tada.

- Nije me kontaktirala, razmenile smo par poruka i to je bilo to i posle toga postoji stvarno ta neka distanca, jer se nadam da će to proći, imamo mnogo poznanika, i frizera i ne bih volela da budemo u subkou zbog takve budalaštine.

Pročitajte: Ovo su svi nestrpljivo čekali - Duško Tošić objavio trenutak najveće sreće

- To jeste obeležio jedan period, čak su prenosili i strani mediji, hrvatski, bosanski, crnogorski. Ne znam, ja se iskreno nadam da ona nije poverovala u to. Šta da se radi...- zaključila je.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Soija Šašić i Duško Tošić, ako je suditi po gore navedenim rečima kreatorke u usponu, nikada nisu imali aferu, svi medijii su joj poverovali i preneli, a da li će i Karleuša vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading