Celebrity News

Tek što je raskinuo veridbu Pavle Mensur uhvaćen u zagrljaju OVE POZNATE lepotice (FOTO)

Nova devojka Pavla Mensura mogla bi biti ona

Tek što je raskinuo veridbu Pavle Mensur uhvaćen u zagrljaju OVE POZNATE lepotice (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Pavle Mensur definitivno važi za jednog od najvećih srcelomaca među mladim glumcima. O njegovim romansama mediji su pisali mnogo puta, a sada se šuška da je nova devojka Pavla Mensura svima poznata dama.

Naime, posle raskida sa koleginicom Ivanom Zečević i kratkotrajne veze sa Ksenijom Knežević, izgledalo je da je voditeljka Nastasija Stošić zauvek osvojila srce Pavla Mensura.

Pročitajte: Još jedan dokaz da je pukla tikva! Devojka Pavla Mensura skinula verenički prsten - Porodica u šoku

Ipak, ova ljubavna priča završila se krahom, da bi posle samo nekoliko meseci njih dvoje objavili vest o pomirenju, a potom i veridbi. I dok su svi predviđali srećnu ljubavnu priču, kraj je usledio brže nego što se iko nadao.

Pavle je sa Instagrama obrisao zajedničke fotografije, Nastasija je skinula prsten i, mada krah nisu potvrdili javno, postalo je više nego očigledno da je ljubavi došao kraj.

ata images/M.K.

 

Domaća javnost, a posebno pripadnice lepšeg pola, odmah se zapitala da li je nova devojka Pavla Mensura već osvojila glumčevo srce.

Odgovor na to pitanje nije stigao, ali poslednja fotografija, na kojoj je mladi glumac u zagrljaju prelepe Sofije Šašić, mnoge je navela da se zapitaju imamo li novi mladi estradni par o kome će se pisati.

 

Komentari (0)

Loading