Celebrity News

Zbog posebnog muškarca Marijana Mateus ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Rođeni brat Marijane Mateus slavi rođendan

Zbog posebnog muškarca Marijana Mateus ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Instagram/marijanamateus

Modna kreatorka prepoznatljiva je po širokom osmehu, a izgleda da joj je to u genima. Rođeni brat Marijane Mateus ima isti takav osmeh, a danas je za njih poseban dan.

Marijana Mateus svakog 26. marta javno uputi rođendansku čestitku bratu, a to je učinila i danas. 

Pročitajte: Rekao mi da ide na poslovni sastanak, a uhvatila sam ga sa drugom - Marijana Mateus doživela strašno razočaranje

- Tako kroz život godina za godinom… Moj brat i ja…

Zagrljeni, nasmejani, radujemo se svakoj novoj godini… Radujemo se životu i slavimo ga jer sve sreće a i tuge proši smo zajedno…

Srećan rođendan, voljeni moj brate!

Ponosna sam što sam tvoja sestra i što si ti moj brat. I odsutan, uvek si prisutan u mom zivotu. Volim te - napisala je Marijana kojoj je brat velika podrška.

Marijana je dve godine starija, a Dragan se nikada nije medijski eksponirao. Uspešno se bavi advokaturom u Novom Sadu, u braku je sa Sofijom, koja je i sama pravnica.

Instagram/marijana mateus

 

 

‒ Pripadali smo višem srednjem sloju, mada se ljudi u to vreme nisu tako delili po onome što imaju. Otac Bora radio je kao ekonomista i bio je finansijski direktor Poljoprivrednog dobra u Vrbasu, a mama je bila službenica.

Otac je bio strog, za razliku od majke, koja je balansirala i trudila se da naš život ide u drugom pravcu. Bila je žena ispred svog vremena i inicijator našeg preseljenja u Novi Sad ‒ prisetila se Marijana svojih roditelja. 

Komentari (0)

Loading