Celebrity News

Sve, sve, ali deca su deca: Sergej Trifunović sa lepom Isidorom ispuniće najveći san

Sergej Trifunović o deci već dugo mašta

Sve, sve, ali deca su deca: Sergej Trifunović sa lepom Isidorom ispuniće najveći san

Instagram/Sergej Trifunović

Sergej Trifinović verio je izabranicu Isidoru Mijanović na njen 28. rođendan. Sergej Trifunović o deci već dugo mašta, o čemu je nedavno govorio.

- Za mene bi značilo imati porodicu, to kao želim decu, međutim u ovom vremenu gde se sve raspada, čak institucija braka, ne znam ko je od mojih prijatelja ostao u braku, da mi se to desilo dosad, verovatno bih bio razveden, još uvek mislim da će mi se to desiti.

Pročitajte: Da li je to Sergej Trifunović konačno zaljubljen? Promenio stil odevanja i ponašanje, a svakoga dana deli slike sa ovom zgodnom brinetom

Za mene bi to bila ostvarenost. Mislim da je za svakoga ostvarenost porodica, mislim ne za svakoga, ali za većinu, nekako sve, sve, ali deca - rekao je u emisiji „Metamorfoze” glumac koji će porodicu zasnovati sa 23 godine mlađom Isidorom.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

Izabranica poznatog glumca bavi se producentskim poslovima, a radila je i kao voditeljka na Insta TV-u. Pažnju medija privukla je i tokom veze s košarkašem Ninom Čelebićem, bivšim dečkom pevačice Teodore Džehverović.

 

 

Komentari (0)

Loading