Celebrity News

Da li je to Sergej Trifunović konačno zaljubljen? Promenio stil odevanja i ponašanje, a svakoga dana deli slike sa ovom zgodnom brinetom

Devojka Sergeja Trifunovića čini se da više nije tajna za medije

Da li je to Sergej Trifunović konačno zaljubljen? Promenio stil odevanja i ponašanje, a svakoga dana deli slike sa ovom zgodnom brinetom

ATA Images

Dugo se javnost pita ko je devojka Sergeja Trifunovića, istovremeno su svi znatiželjni da saznaju, ako je glumac odista sve ovo vreme sam, šta je to što ga sperečava da konačno stupi u zreo odnos i možda sa izabranicom prošeta do oltara.

Svi njegovi drugovi i klasići davno su se oženili, imaju i potomke, zbog čega se donedavno verovalo da Sergej uživa u svojoj samoći te da ne teži za takvom vrstom emotivne nadogradnje.

Pročitajte: Sergej Trufunović se opustio, nabacio kilograme pa prošetao u kupaćem - Obožavateljke u šoku: Gde je nestao onaj frajer (FOTO)

Jedna fotografija osvanula na njegovom Instagram profilu nakratko nas je razuverila da je glumac svoje srce za lepši pol zatvorio.

Posle te jedne slike pojavila se i druga i treća, a zatim čitav niz fotografija na kojima je jedna devojka.

Instagram

 

Naime, dramski umetnik već danima objavljuje slike autorke romana „Jefimija, žena koja čeka” Minje Marđonović zbog čega su se svi zapitali je li ona nova devojka Sergeja Trifunovića.

Minja je priznata književnica, koja priprema dopunjeno izdanje „Jefimija, žena koja neće”, a veruje se da ju je upravo ljubav prema pisanju spojila sa glumcem, koji se dosta promenio otkako provodi vreme s njom.

Instagram

 

To su primetili i njegovi prijatelji i fanovi koji mu često pišu komentare ispod slika a čini se da i Sergejev izraz lica govori da mu se nešto posebno dešava u životu.

Pročitajte: Svima nam krvari srce: Najtužnije vesti stigle iz doma Sergeja Trifunovića, porodica prima saučešće

Ima li to veze sa Minjom, ima li među njima nešto više od prijateljstva, da li ju je upoznao sa roditeljima i poveo u svoj skromni dom vreme će pokazati.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading