Celebrity News

KUM IPAK NIJE DUGME! Jovana Joksimović priznala sve o odnosu sa Srđanom Predojevićem

Jovana Joksimović o Srđanu Predojeviću ne voli za medije da govori

KUM IPAK NIJE DUGME! Jovana Joksimović priznala sve o odnosu sa Srđanom Predojevićem

Miša Obradović

Od momenta kada je pala odluka da se profesionalno raziđu Jovana Joksimović o Srđanu Predojeviću nije govorila za medije.

I on je svega nekoliko puta pojasnio situaciju iz svog ugla, ali kako god da je gledano iz njegovih reči ispalo je da ga je kuma izdala.

Pročitajte: Objava mnoge zatekla! Jovana i Željko imaju najlepši povod za slavlje, mnogi nisu verovali da će im uspeti

Naime, ako smo dobro razumeli, tokom rada na Prvoj TV provereni dvojac jutarnjeg informativnog programa, kojem je to bio već treći transfer u karijeri, planirao je da iznese nove uslove nadređenima ili, pak, da ih tuži za neispunjenje ugovora.

Miloš Nadaždin

 

Dok se Srđan nadao da će Jovana ispoštovati dogovor, ona je, prema njegovoj priči, prećutno pristala na otpremninu i samo otišla, naravno, na sigurno, na novu televiziju koju je zajedno sa suprugom osnovala, dok joj je kum ostao bez posla.

Svašta se tih dana pisalo o Jovani, kao o kamenoj lejdi, kao o nekome ko ne poštuje čak ni svog kuma, a istinu iz njenih usta nikada nismo čuli.

Boško Karanović

 

Pre godinu i po, možda čak i dve, kada je Predojević počeo da radi na Vesti TV jutarnji program sa dve mlade koleginice, Jovana se poslužila Instagram-profilom da napravi poređenje i, po mišljenju pratilaca, vrlo grubo se poigrala rečima i veruje se uvredila bivšeg prijatelja.

Na to Srđan nije ništa odgovorio, a verovalo se da kumi nikada nije oprostio učinjeno.

Upravo iz tog razloga najnovija Jovanina izjava baš na njenoj televiziji šokirala je čitavu javnost. Prisetila se saradnje sa kumom i, kao da se u njihovom odnosu ništa nije promenilo, prokomentarisala: 

Antonio Anhel / Ata images

 

- Srđan i ja smo bili tim koji je donosio fantastične rezultate. Magija koju smo nas dvoje imali, iako smo različiti... Jako smo dobar tandem, i urednički i voditeljski.

Žao mi je što danas ne radimo zajedno, jer mislim da bismo mogli još mnogo toga da uradimo. Na televiziji smo bili onakvi kakvi jesmo i privatno. Nismo mogli da budemo nekoliko sati u ulozi nekoga.

Pročitajte: Od glave do pete u boji sezone - Jovana Joksimović najavila vodeći trend za proleće (FOTO)

- Normalni smo bili - rekla je supruga Željka Joksimovića. Sada se čeka Predojevićev odgovor.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Logično bi bilo da bivši prijatelji i kumovi zakopaju ratne sekire i ponovo se dohvate zajedničkog posla. Ipak dobrom delu javnosti se čini da je to uveliko ispričana priča, te da se Jovana džaba prisećala u javnosti odnosa sa kumom.

Komentari (0)

Loading