Celebrity News

A pričalo se da se Ceca i Dragana nikada neće pomiriti... Jedno pitanje u živom programu promenilo je sve (video)

Pomirenje Cece Ražnatović i Dragane Mirković, verovalo se da nije moguće

A pričalo se da se Ceca i Dragana nikada neće pomiriti... Jedno pitanje u živom programu promenilo je sve (video)

Ata Images/Antonio Ahel

Da je pre samo godinu dana neko spomenuo pomirenje Cece Ražnatović i Dragane Mirković, verovatno bi se svi koji prate karijere obe dive grohotom nasmejali.

Mnogo toga stoji kao prepreka u lepom odnosu dve koleginice, brojne spekulacije, uticaji raznih ljudi iz okruženja, izmišljotine, rekla-kazala, a kao najveća smetnja pomirenju u medijima se spominju aktivnosti pokojnog Cecinog izabranika.

Pročitajte: Dragana Mirković spakovala kofere i s decom napustila Beč - Od Tonija ni traga, ni glasa (FOTO)

Estradu mnogi nazivaju ringom bez pravila ili džunglom gde važi sposobnost jačeg, a izgleda da su Ceca i Dragana u neku ruku dozvolile da ih ona uzme pod svoje.

Antonio Ahel / ATA Images

 

Tokom više od dvadeset godina nikada nisu sele i o tome porazgovarale, makar pokušale da izglade problem, pa taman jedna drugu dovele u situaciju da se bez problema jave na ulici.

Razne su opet bile tu situacije koje su folkerke sprečavale da miroljubivo postupe, jednostavno okrenule su se svaka svojoj porodici i karijeri, a njihov prvi susret u zgradi RTS-a, gde su razmenile tek dve rečenice, "Je l' se mi poznajemo?", "Pa ne znam, ti kaži je l' se poznajemo ili se ne poznajemo", doveo je javnost i medije dodatno u zabludu.

Antonio Ahel / ATA Images

 

Niko nije od toga trena više mogao ni da nasluti u kakvom su odnosu večite rivalke. Jesu li se pomirile ili ne, ali čini se da je nedavno Cecino ponašanje dalo nagoveštaj.

Naime, pevačica, koja u Blic televiziji već neko vreme ima angažmane, prvenstveno je sa timom kreirala rijaliti-program "Ceca i deca", a posle ga je nadogradila emisijom "Ceca show".

U jednoj od svojih novijih emisija ugostila je Milana Kalinića i Gocu Tržan, kojima je postavljala razna pitanja uz koje su išle i adekvatne muzičke numere.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na iznenađenje svih, Ceca je sa kartica ispred sebe, koje joj je pripremila produkcija, u pitanju upućenom Goci izgovorila ime Dragane Mirković.

Zamolila ju je da je izimitira, što je Goca i učinila, a sve dodatno začinila otpevavši Draganinu pesmu "O, o, da, baš tebe volim ja..." kada joj se Ceca pridružila.

Pročitajte: Ceca prekinula ćutanje! Dosta joj je da je fanovi Dragane Mirković blate - Evo šta je rekla o sukobu

Malo je reći da su svi ostali zatečeni i nisu mogli a da se ne zapitaju da li je u međuvremenu ipak palo pomirenje Cece Ražnatović i Dragane Mirković a da javnost u to nije upućena ili je, pak, u pitanju samo još jedan marketinški trik i tizer za gledaoce Blic TV.

 

 

Veruje se da će vreme pokazati šta god da je u pitanju, a fanovi priželjkuju da dve velike zvezde vide zajedno na sceni.

Komentari (0)

Loading