Celebrity News

Novi problemi u braku Bogdane i Veljka pred rođenje trećeg sina! Cecin sin je jasan (FOTO)

Svađa Bogdane i Veljka Ražnatovića nije česta pojava

Novi problemi u braku Bogdane i Veljka pred rođenje trećeg sina! Cecin sin je jasan (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Da li je svađa Bogdane i Veljka Ražnatovića, tačnije konstruktivna rasprava, jedino rešenje problema popularnih supružnika ili pak oni praktikuju drugačiji vid komunikacije zarad harmonije i balansa u porodici, pitanje je koje kruži medijima od prvog dana.

Pročitajte: Veljko doveo suprugu u bolnicu pa se oglasio - Bogdanin izraz lica sve govori (FOTO)

Za pomenute spekulacije najzaslužniji je Cecin naslednik, koji tek povremeno voli na svom Instagram profilu da podeli "fany" klipove, a u dnu taguje suprugu, zbog čega brojni pratioci, fanovi, pa i mediji pomisle da se on sa pomenutom šalom makar ironično poistovetio.

Instagram

 

Danas je uradio nešto slično, zbog čega je svađa Bogdane i Veljka Ražnatovića ponovo tema medija.

Naime, Veljko je na svom insta storiju objavio snimak momka koji putem aplikacije poručuje hranu. Nakon što je svoj deo porudžbine obavio obratio se izabranici koja je usput ceo njegov razgovor snimila.

Pitao ju je šta ona želi, na šta je dobio odgovor: "Ne znam".

Ponovio je pitanje: "Ajde reci, dušo, šta ćeš, vidiš da me žena na telefonu čeka...", na šta je dobio ponovo isti odgovor koji je preokrenuo u šalu ali malo jačim tonom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

"E dajte mi i jedno ne znam, jedan specijalitet ne znam, 200 g ne znam."

Duhovita opaska momka poslužila je da se zasmeju instagrameri, većina se naravno poistovetila, a očigledno i sam Veljko koji je u produžetku suprugu tagovao nagoveštavajući medijima i javnosti da se nešto slično vrlo verovatno događa i u njihovom domu u Titelu.

Pročitajte: Kriza pokucala na vrata, tik pred porođaj Bogdane Ražnatović! Ako ovo ne naruši brak Veljku, ništa neće

Već tri, četiri godine Cecin naslednik i njegova izabranica žive u njenoj kući u rodnom mestu. Tamo su pronašli mir, a po svemu sudeći kad im je dosadno jedno drugo umeju i te kako dobro da zabave.

Mirko Tabašević

 

Dogodovština je na pretek, posebno otkako su postali roditelji dva sina, Željka i Krstana, a uskoro na svet stiže još jedan mezimac.

Komentari (0)

Loading