Celebrity News

Posle četiri godine braka Veljko prvi put otkrio malo poznate detalje o ženi: Bogdana samo što se nije porodila kad je ovo videla (FOTO)

Supruga Veljka Ražnatovića kroz mesec-dva trebalo bi da se porodi

Posle četiri godine braka Veljko prvi put otkrio malo poznate detalje o ženi: Bogdana samo što se nije porodila kad je ovo videla (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Čini se da je supruga Veljka Ražnatovića postala popularnija od samog boksera i čitave njegove porodice.

Iako nije željna publiciteta, posvećena je domu i porodici, čak je i Instagram zaključala, Bogdana Ražnatović ne prestaje da intrigira javnost.

Pročitajte: Ne mogu da budem jadnica koja želi da joj se Bosiljčić vrati - Jelena priznala zašto se rastala od Ivana

Malo njihove intime može se videti kroz Cecin šou, ipak najveći deo života iza četiri zida u Titelu sa fanovima deli isključivo pevačicin naslednik.

Zahvaljujući Veljkovim objavama nazire se kakav odnos gaji sa Bogdanom, šta jedno drugom zameraju, kako su opremili dom, gde letuju, kakvu komunikaciju gaje sa sinovima, na koji način ih vaspitavaju...

Antonio Ahel/ATA Images

 

Cecin naslednik nastoji da drži meru i ne pretera, ipak povremeno mu se i to dogodi.

Na svu sreću, svi njegovi postovi su duhoviti i mogu se protumačiti na više načina, a svako tumači onako kako oseća, što je opet do samog čoveka, zbog čega se ni on ni njegova lepša polovina ne uznemiravaju mnogo.

 Od samog početka cilj im je bio da stvore veliku porodicu i na dobrom su putu da to i ostvare. Za sada imaju dva sina, spekuliše se da je i treći na putu, iako su priželjkivali devojčicu, a supruga Veljka Ražnatovića svakodnevno odlazi na preglede.

Instagram

 

Veruje se da će kroz nekoliko meseci još jednu bebu doneti na svet, te da se poput svake druge trudnice ne oseća baš najbolje u svojoj koži.

Uz taj problem najmanje joj je potrebno da čita Veljkove postove po Instagramu koji su očigledno neizbežni.

Nedavno Ražnatović se preko pomenute društvene mreže oglasio baš na temu žena, a svi su, naravno, zaključili da on misli na svoju.

Mirko Tabašević

 

- Dobra žena je blagoslov Neba, najlepši dar mužu, njegov anđeo i izvor bezbrojnih blaga, njen glas je za njega najslađa muzika, njen osmeh mu obasja dan, njen poljubac je čuvar njegove vernosti, njene ruke su balzam za njegovo zdravlje i ceo njegov život.

Pročitajte: Veljko doveo suprugu u bolnicu pa se oglasio - Bogdanin izraz lica sve govori (FOTO)

- Njena vrednoća je zalog njegovog blagostanja, njena stidljivost je njegov najbolji ekonom, njene usne njegov najbolji savetnik, njene grudi najlepši jastuk na kojem se zaboravljaju sve brige, a njene molitve njegov advokat pred Gospodom. Sveta mučenica carica Aleksandra F. Romanova.

 

instagram/ac3isb4ck

 

Posle ove Veljkove objave mnogi su prokomentarisali da dobar muž zna tačno šta i kada svojoj ženi zarad sklada braka treba da poruči, a on je to očigledno učinio u trenutku kada je Bogdani svaka topla reč neophodna.

Mnogi su se našalili da će se od ovolikog hvalisanja i komplimenata supruga Veljka Ražnatović ranije poroditi.

 

Komentari (0)

Loading