Celebrity News

Podržavao sam je dok nisam ovo primetio u februaru: Haris izneo ozbiljne optužbe na Melinin račun - To je perfidna izdaja

Haris o Melini više nema lepo mišljenje

Podržavao sam je dok nisam ovo primetio u februaru: Haris izneo ozbiljne optužbe na Melinin račun - To je perfidna izdaja

Antonio Ahel/ATAImages

Iako nijedan razvod nije lak, čini se da će kraj braka ovog estradnog para biti i te kako buran. Da Haris o Melini više nema lepo mišljenje, jasno je posle intervjua koji je dao nakon što su se i zvanično razveli u Prvom opštinskom sudu.

– Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam video da je vrag odneo šalu. Ona je lepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i verovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa.

Pročitajte: Stariji 24 godine, a zbog ovoga tražio razvod od Dajane Paunović - Odluku teško doneo, ali više nije mogao da izdrži

Sigurno je da ima njene krivice u tom neverstvu, ali to ona jedino zna – ispričao je pevač za Hype i naglasio da Melini nikada neće oprostiti to što je uradila.

– Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti, onda je čoveku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve.

Sav nakit je odnela, kada se sve zajedno zbroji, to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba – istakao je Haris, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

– Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa.

Posle svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao – objasnio je ističući da mu nije jasno čime je sve ovo zaslužio.

Mnogi se pitaju i šta će biti sa raspedelom imovine, a pevač je na to imao odgovor.

 – Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cela kuća. Ne znam taj zakon, biće kako će biti.

Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa decom.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Primetio sam da je iznosila stvari, to su njene, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam video nikakav razlog  – poručio je Haris.

Komentari (0)

Loading