Celebrity News

Draganina fotografija koju je Toni objavio na Instagramu zbunila sve

Poslednja fotografija Dragane Mirković i Tonija Bijelića - šta se krije na njoj?

Draganina fotografija koju je Toni objavio na Instagramu zbunila sve

Antonio Ahel/ATAImages

O odnosima Dragane Mirković i Tonija Bijelića tokom 24 godine koliko su proveli u braku govorilo se retko, a i tada samo u superlativu.

Zato je njihov razvod veliki šok za sve, i sada javnost zanima svaki detalj kraja njihovog braka. Poslednja fotografija Dragane Mirković i Tonija Bijelića - šta se krije na njoj?

Pročitajte: Ostavio je zbog 15 godina mlađe, a možete li da pogodite koliko je Dragana Mirković starija od Tonija

Kada je Dragana potvrdila medijima da se razvode, Toni je obrisao profil na Instagramu. Nije želeo pažnju, niti da iko analizira njegove objave. Međutim, odlučio je da se vrati, i objavio post u kom se vidi da uživa u kafi u prolećnom suncu, čini se sam.

Fotografije sa uskoro bivšom suprugom nije brisao, a poslednja fotografija Dragane Mirković i Tonija Bijelića sačuvana je.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Reč je o fotografiji iz Srbije, čini se sa snimanja novogodišnjeg programa na DM sat televiziji koja je u njihovom vlasništvu.

Iako izgledaju da su srećni, Dragana je priznala da oni već tri godine ne žive zajedno.

 - Već dugo moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego da stavimo tačku na naš brak.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - Dragana je obavestila javnost saopštenjem.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading