Celebrity News

Prva objava Tonija Bijelića otkriva gde boravi od kada je napustio porodični dom (FOTO)

Prva objava Tonija Bijelića nakon vesti o razvodu

Prva objava Tonija Bijelića otkriva gde boravi od kada je napustio porodični dom (FOTO)

Antonio Ahel/ATA Images

U trenutku kada je njegova supruga Dragana Mirković u javnosti objavila saopštenje o njihovom razvodu, Toni Bijelić povukao se sa društvenih mreža kako bi barem neko vreme sačuvao privatnost.

Pisalo se da je napustio porodični dom, sa 15 godina mlađom izabranicom otpočeo život u Nemačkoj, a onda je prva objava Tonija Bijelića na Instagramu dala odgovor na mnoga pitanja.

Pročitajte: Ni Toni više neće da ćuti! Izneo svoju stranu priče, Draganini fanovi u šoku (FOTO)

Naime, sad već bivši suprug Dragane Mirković napustio je porodični zamak u Beču, u kome je pevačica ostala sa njihovo dvoje dece, sinom Markom i ćerkom Manuelom.

Prva objava Tonija Bijelića pokazala je da je on još uvek u Beču. Fotografijom iz bašte restorana hotela, mnoge je naveo da pomisle da neko vreme boravi u hotelu. Ipak, reč je o biznismenu koji poseduje brojne nekretnine, te svoj novi dom, odnosno njegovu lokaciju, još uvek čuva od javnosti.

Instagram

 

Dok se Dragana suočava sa velikim emotivnim slomom, njen suprug objavio je fotografiju svog ležernog dana, čime ostavlja utisak da ovu, za celu porodicu veoma tešku situaciju, donekle lakše podnosi.

Podsetimo, Toni je demantovao da je brak okončao zbog 15 godina mlađe ljubavnice, a njegova advokatica izdala je saopštenje za javnost:

- Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek - prenosi Republika.

Komentari (0)

Loading