Celebrity News

Znate li čiju ćerku je oženio Stevan Piale: Moj tast je čuveni...

Stevan Piale

Znate li čiju ćerku je oženio Stevan Piale: Moj tast je čuveni...

Ata Images

Stevan Piale nedavno je, sa ekipom serije "Igra sudbine", proslavio prikazivanje jubilarne 1000. epizode. Veliki uspeh na profesionalnom planu prati i sreća u privatnom životu, koju deli sa suprugom Unom i ćerkama Rosom i Katom.

Aleksandar Krstović

 

- Znam da će zvučati kao kliše, ali to veče kad sam je upoznao bilo mi je jasno da je ona žena mog života - rekao je jednom prilikom romantični Stevan i otkrio da se posle prvog poljupca više nisu razdvajali.

Pročitajte: Godinu dana od rođenja druge ćerke u dom Stevana Pialea tajno stigla još jedna beba - Dobro došla, Olga (FOTO)

U međuvremenu su dobili dve devojčice, Rosu i Katu, čije nestašluke s vremena na vreme podele na društvenim mrežama.

Danas skladan bračni par mnogima je u prvo vreme delovao kao “nemoguća kombinacija”. Stevan, koji je u mlađim danima trenirao fudbal, kasnije je postao vatreni navijač Crvene zvezde i Zemuna. Ta ljubav nikada nije pala u drugi plan zbog glumačkih obaveza.

Boško Karanović

 

Sa druge strane, šarmantnoj Uni, koja je odrasla uz dve starije sestre, uvek su bile bliže knjige. Spojila je lepo i korisno, pa se danas bavi prevođenjem.

Luka Šarac

 

Iako se, kada je reč o porodičnim odnosima, često postavlja pitanje kako se slažu svekrva i snaja, u ovom slučaju mnogi se pitaju kako se slažu tast i zet. To i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je Unin tata ozbiljna “faca”.

Njen otac je čuveni psihijatar Časlav Hadži Nikolić, koji je proputovao ceo svet.

- Istinska je legenda. Uživam u razgovorima sa njim - priznaje Stevan Piale.

Pročitajte: Porodični dom Une Piale u Valjevu, parče raja na zemlji - Pogledajte gde cela porodica uživa kad žele da pobegnu od beogradske buke

O životu profesora Hadži Nikolića mogao bi da se snimi film u nastavcima. U Kini je davnih dana savladao tajne akupunkture. U Nigeriji je dobio titulu poglavice, u Amazoniji se družio sa šamanima. Pronašao je drevni grad i upisan je na listi nalazača u Institutu za kulturu Perua.

Komentari (0)

Loading